REPLICA ONLINE CONSTANTA

9.4° Constanța Joi, 18 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6703
9.4° Constanța Joi, 18 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6703
 

Ioan Albu

Ioan Albu

Replica API 13 iunie 2020 | 00:00 1806

Ioan Albu nu mai rezistă! Vrea la muncă, dar nu este lăsat de magistrați, vrea să scape de arestul la domiciliu, nu este lăsat.

Îl înțelegem, pe de o parte., căci, am fost cu toții ”arestați” la domiciliu două luni de zile. Însă, când greșești, trebuie să plătești.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Prietene ai omorit un om,tu nici acum nu te ai trezit.Nu realizezi ca ai facut.Asa se intimpla cu copiii de bani gata.Mergi un pic pe la puscarie.
0
0
Un alt porc din clasa politica. Nu uitati sa votati partidul din care face parte.
0
0
Cand urci la volan beat , sau mai bine spus rupt de beat , ai premeditat crima . Ba a premeditat crima . Pentru ca acesti nemernici zic asa , mi se rupe mie daca omor pe careva, pentru ca eu sunt fiul lui albu , pentru ca eu am fost mare prefect si legea , legile nu se aplica in cazul meu . Acesti criminali dupa cum se vede sunt protejati . Un alt nemernici mort de beat daca se afla la volan , un nemernic care taicasu nu este mare latifundiar era de mult la beci si dat pe toate canalele de televiziune cum si cat de bine justitia din ROMANIA APLiCA LEGEA .
2
0
crima nu este premeditata ca nu a gandit-o dinainte, dar este cu intentie, adica crima cu intentie din moment ce s-a urcat beat la volan.
4
0
Pentru ca a fost prefect si pentru ca este fiul lui albu , este clar ca nu se aplica legea . Pai daca era baut la volan , este clar ca a premeditat crima . Nu poate avea nici o scuza in nici o tara din lumea asta . Si in cele mai nedemoratice state din lume , esti beat esti vinovat . Eu daca sunt beat la volan si intra unu in mine , sunt considerat vinovat . Ori acest criminal inca nu este dupa gratii . Despre ce vorbim daca nu despre coruptia celor care ancheteaza si care judeca . Oricum nu va primi foarte mullti ani de detentie .
6
1
dar se intreaba cum rezista rudele celui decedat? nu-i este rusine, omul asta chiar are constiinta? chiar crede ca banii pot cumpara orice? daca lui ii omora cineva pe cine are el mai drag cu reactiona? sa nu se mai apere ca a fost un accident pt ca nu a fost doar un accident.Accident este cand faci o greseala, dar cand te sui beat mort la volan este CRIMA cu intentie pt ca stii ca ceva are sa se intample, dar ce i-a pasat, s-a gandit ca tat-su are sa-l scape, au bani si banii cumpara orice
6
1

REPLICA

LOTO

6/49
33725484010
5/49
32319203522
joker
22391819369