REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.4° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
13.4° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Ioan Albu, noul Prefect al județului Constanța, a depus jurământul - VIDEO

Ioan Albu, noul Prefect al județului Constanța, a depus jurământul - VIDEO

Replica API 10 iulie 2017 | 12:48 321

Constanța are un nou Prefect! Ioan Albu a depus jurământul și a fost învestit în funcție luni, 10 iulie a.c. Au fost prezenți mai mulți reprezentanți ai instituțiilor din județ, dar și președintele Consiliului Județean Marius Horia Țuțuianu. Marele absent a fost, totuși, Adrian Nicolaescu, fostul prefect, lucru care l-a deranjat vizibil pe președintele CJC, care a subliniat faptul că absența sa reprezintă „un gest urât”.

„Sunt deosebit de onorat să revin în județul dumneavoastră pentru învestirea noului prefect. Conform procedurii, voi da citire celor două proiecte de Guvern. Hotărâre a Guvernului României, privind aplicarea mobilității pentru domnul Nicolaescu Adrian Viorel din funcția publică de prefect al județului Constanța în funcția publică de inspector guvernamental. Guvernul României adoptă prezenta hotărâre”, a precizat Mihai Dan Chirică, secretar de stat în Guvernul României, la MAI.

A urmat jurământul noului prefect, care a promis o transparență instituțională, iar relația cu presa și primarii va fi una mult mai bună decât a fost până acum.

C.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Un bun profesionist !!! Succes!!!
1
0
Da de unde stii tu ca am postat de 100 de ori ? Ma doare in pula de voi ptr ca stiu cum functioneaza sistemul vostru si cum trimite-ti banii cu magnet la primari iar daca tiganii din judet credeti ca va aduc cele mai multe voturi si mai ales cei din Cernavoda,eee,de aia a-ti castigat primaria.Daca aveti coaie de ce nu organizati o sedinta de analiza a primul an de mandat la Casa de Cultura din oras cu toti primarii. A si apropo, sa ne prezentati si noul secretar general ales sau pus,cum o fi!PS. Sa vina si raraitul de Tutuianu,cumintenia pamantului Fagadau !
0
0
bravo pnl ma bucur ca sunt cretini la psd si noi ajungem in frunte ca esti albu sau esti negru nu conteaza psd se prabuseste pe ion constsntin de ce nu l ati propus va este frica de osmenii buni praful sa se aleaga de voi psd
1
0
Sa traiascaaaa nasuuuuu maaaa ... Nasu' Felix Stroe !
2
0
Felicitari! Mult succes!
2
4
Sa fie intr-un ceas bun! Felicitari!
2
3
Mult succes !
2
3
Mie personal imi place alegerea facuta. Este un tanar care vrea sa faca o schimbare.
4
5
cele mai multe voturi le aduce marele tzigan FERARU PAUL...un individ,care-si taraie basinile si nu face nimic la primaria Cernavoda...are salariu si tichete de masa...este cel mai tare tzigan...aduce voturi...
5
2
Ii felicit pe cei care l-au propus si l-au numit prefect, mie asa cum arata in poza imi inspira incredere, pare a fi un tanar cu o educatie aleasa, care sa ma reprezinte cu cinste si pe mine in acest judet.
5
9
Pt cretinul care se semneaza PSD: ai mai scris acelasi text de 100 de ori! Mai schimba foaia, ofticatule! De-ar fi toti precum presedintele CJ, sa nu tina cont de culoarea politica!!!
4
5
Am participat personal la investire, vorbesc in cunostinta de cauza, este un om deosebit si pe cuvantul meu de onoare merita sa fie prefectul judetului Constanta!
4
10
Felicitariiii
3
5
Domnilor sefi ai organizatiei PSD Constanta,sa nu spuneti ca nu a-ti fost avertizati! Ne doare direct in CUR ca sfidati toti membri PSD care au muncit in campaniile politice pentru a va asigura voua bunastarea! Va asteptam cu interes la urmatoarea campanie pentru europarlamentare! La cum promovati liberalii in toate posturile cheie ale judetului si ale municipiului sa fiti siguri ca o s-o sugeti!Cine aducea cele mai multe voturi? Judetul sau municipiul? Cretinul de Tutuianu da bani cu nemiluita la primariile PNL,PMP! Va veni si vremea judecatii! Abia asteptam o sedinta la Casa de Cultura!
11
7
Mult succes!
5
7
Felicitari! Mult succes in noul mandat!
6
9
Mult noroc domnule Ioan Albu. Asteptam cu mare interes schimbarile in bine aduse judetului nostru.
5
9
Bai Mihai , de ce trebuie sa ne arati si noua cat de mult iti place sa i-o sugi acestei beizadele...?!? Mai pe ascuns , chiar daca esti un declarat partzar...
4
5
Felicitari si mult succes!!
4
8
Felicitari ! O alegere inspirata, care denota ca se cauta performanta prin intermediul oamenilor tineri. Acest om a dovedit ca este capabil sa se faca remarcat desi a avut de luptat mult pt a iesi in evidenta, datorita renumelui pe care il are parintele sau. Sa speram ca isi va valorifica experienta in favoarea judetului!
4
7
Succes domnule Prefect!!!
6
9
Unde e Stroe ma ca el la propus pe pnl-ist
9
6

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218