REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.4° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
10.4° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Ioan Becali, la un pas să își piardă averea

Ioan Becali, la un pas să își piardă averea

Replica API 22 septembrie 2021 | 22:21 2544

Ioan Becali este la un pas să îşi piardă averea. Fosta amantă, o avocată stabilită în Austria, îi cere acestuia o pensie alimentară de 85.000 de euro lunar.

Cu toate că Ioan Becali a negat faptul că ar avea un copil cu această femeie, magistrații nu i-au dat dreptate, iar acum afaceristul este la un pas să își piardă averea. Ioan Becali a fost chemat în instanță de fosta amantă, Aida Giurumescu, care îi solicită o sumă amețitoare.

Femeia, o avocată stabilită în Austria, îi cere omului de afaceri, cu titlul de pensie alimentară, suma de 85.000 de euro. Relația extraconjugală a impresarului ar fi durat trei ani, iar din ea ar fi rezultat un băiat. Cu toate astea, Ioan Becali a refuzat testul de paternitate și a spus răspicat că băiatul nu-i aparține.

Chemat în instanță, magistrații l-au contrazis pe afacerist.

Judecătorii au stabilit executarea silită a impresarului pentru neplata pensiei alimentare, iar fosta amantă ar fi cerut scoaterea la licitație a unor imobile deținute de acesta în zona Floreasca din București. Magistrații au rămas în pronunțare, urmând ca zilele viitoare să decidă dacă îl mai execută sau nu silit, încă o dată, pe Ioan Becali.

Omul de afaceri este pe cale să mai piardă și alte câteva apartamente de lux pe care le deține în cartierul Floreasca din Capitală. În dosarul în care Ioan Becali a refuzat să plătească pensie alimentară, au fost citați şi reprezentanţi ai ANAF, instituţie care este implicată în disputa pe averea afaceristului din Pipera.

Aida Giurumescu nu a cedat şi a susţinut că va demonstra că fostul impresar are o situaţie financiară care îi permite să achite respectiva pensie alimentară. Valoarea acesteia a fost stabilită de instanţa din Austria, ţară în care Aida Giurumescu este stabilită împreună cu fiul ei şi unde s-a judecat procesul de paternitate intentat lui Becali, scrie antena3.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Uite ca s-a gasit cineva sa"il faca"pe Giovani la bani,desteapta fata.
1
0
Confiscarea tuturor averilor facute din furturi la toti cimpanzeii.
11
0
Ai pus blana pe ciocan acum plateste tantalaule!
9
1
Cimpanzeu, urangutan sau gorila ?
11
0
Ursul pacalit de vulpe !
20
2
sictir kurva de moro, tea pus el sal faci? asteas santaje!
8
17
dute cucoana in austria la cordacu deacolo, lasa omun pace, are familia lui!
8
18

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367