REPLICA ONLINE CONSTANTA

27.4° Constanța Mar., 16 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6701
27.4° Constanța Marți, 16 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6701
 

Ioan Mircea Pașcu, ironic după anunțul-surpriză al lui Codrin Ștefănescu: 'La mai mare, vorba aceea, din 'victorie' în 'victorie', până la înfrângerea finală!'

Ioan Mircea Pașcu, ironic după anunțul-surpriză al lui Codrin Ștefănescu: 'La mai mare, vorba aceea, din 'victorie' în 'victorie', până la înfrângerea finală!'

Replica API 24 iunie 2019 | 02:37 366

Fostul europarlamentar Mircea Paşcu comentează ironic candidatura lui Codrin Ştefănescu pentru postul de secretar general al PSD, spunând că este ”un pas mic pentru Ştefănescu, un pas mare pentru ... reformarea PSD”, scrie stiripesurse.ro

”Le mulțumesc colegilor mei din Organizația PSD sector 1 ! Astăzi au votat o rezolutie privind sustinerea candidaturii mele la functia de secretar general PSD ! Am spus DA și voi intra în competiție la Congres! Sperăm cu toții la o competitie corectă, colegială şi in folosul PSD! Să fim uniti, curajoşi şi loiali unor principii pentru care am fost votaţi de milioane de români! Doamne ajută!”, a scris Ştefănescu vineri pe Facebook.

Fostul europarlamentar PSD Ioan Mircea Paşcu preia postarea lui Codrin Ştefănescu şi adaugă propriul comentariu: ”Un pas mic pentru Ştefănescu, un pas mare pentru ... reformarea PSD!? La mai mare, vorba aceea, din “victorie” în “victorie”, până la înfrângerea finală!”.

Imediat după condamnarea lui Liviu Dragnea, Comitetul Executiv al PSD a decis înlocuirea lui Codrin Ştefănescu în funcţia de secretar general al PSD cu Rodica Nassar.

Congresul PSD se va reuni în 29 iunie pentru alegerea noii conduceri a partidului.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Si eu am fost la revolutie dar nu mi s-a parut normal sa profit dupa,pentru mine revolutionari sunt copiii sau parinti celor morti, sau raniti adica doar cei care au suferit dupa revolutie.Restul care au zis hai sa ne facem revolutionari ca este un os de ros sunt doar niste speculanti profitori.
4
0
Nu e bun Codrin Stefanescu, nu se ridica la superinteligenta lui IM Pascu? Dar la revolutie a fost bun? Fara acesti frumosi nebuni, ca Stefanescu, revolutia s-ar fi amanat, nu se stie cata vreme. Asa ca.. ciocu mic!, si putin respect pentru oameni de genul asta. By the way: Stie cineva ce facea Pascu prin 89?
1
5
Da ti parul pe spate ca iti da in ochi.
2
3
pt nick prostul pesedeu : la care baricada a fast cap de pula ??? Intreb pt. un prieten care vrea sa-i dea cacatul la lins si lui si tie !!!
6
1
Pascule, nu stiu ce-ai facut tu la revolutie, dar Codrin Stefanescu a fost la baricada... Stiai asta? Eu zic ca pentru tine e destul, esti asigurat... da-te la fund! Lasa glumele rasuflate...
3
8

REPLICA

LOTO

6/49
33725484010
5/49
32319203522
joker
22391819369