REPLICA ONLINE CONSTANTA

24.6° Constanța Mar., 16 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6701
24.6° Constanța Marți, 16 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6701
 

Ioan Oltean: Mişcarea Populară nu e nici un pericol, nici o bucurie pentru PDL

Ioan Oltean: Mişcarea Populară nu e nici un pericol, nici o bucurie pentru PDL

Replica API 10 august 2013 | 00:00 190

Vicepreşedintele PDL Ioan Oltean a declarat vineri, în cadrul unei conferinţe de presă susţinute la Bistriţa, că Partidul Mişcarea Populară nu reprezintă un pericol pentru PDL, dar nici o o bucurie, iar apariţia acestei formaţiuni nu va afecta parcursul democrat-liberalilor. Ioan Oltean spune că PDL nu se teme de Mişcarea Populară şi chiar exclude o posibilă alianţă între cele două formaţiuni de dreapta. "N-aş putea spune că apariţia unei formaţiuni politice, care să se autointituleze o formaţiune de dreapta, este o bucurie, pentru că, cu cât sunt mai multe formaţiuni politice pe un eşantion redus, cu atât se diminuează posibilităţile fiecăruia de a avea o creştere evidentă. Dar niciodată nu s-a pus şi nu se pune problema unui pericol pentru noi apariţia Mişcării Populare. PDL are parcursul lui, avem strategia noastră, avem gândirea noastră, care nu va fi sub nicio formă afectată de apariţia Mişcării Populare", a spus Oltean.

Liderul PDL afirmă că partidul său se va prezenta singur la alegerile europarlamentare de anul viitor, aceasta fiind şi o modalitate de a verifica percepţia asupra noii conduceri a PDL: "În momentul acesta, PDL ia în calcul un singur lucru: prezentarea la alegerile europarlamentare ca partid de sine stătător, cu propria lui listă de candidaţi. Este, dacă vreţi, prima noastră posibilitate de a ne verifica valoarea noii structuri de conducere a partidului, după un an de conducere, şi atunci nu vom ezita să avem o informare corectă legată de acest lucru". Întrebat dacă este mulţumit de activitatea noii conduceri a PDL, vicepreşedintele Ioan Oltean a răspuns că aceasta poate fi îmbunătăţită, dar că evoluţia este una pozitivă. "N-aş putea spune că sunt mulţumit. Partidul are destule dificultăţi, avem destule probleme în teritoriu, dar, în orice caz, partidul încearcă încet-încet să se aşeze. Se aşează pe structuri trainice, temeinice, conducea partidului manifestă un interes total, este zilnic în teritoriu, discută cu oamenii din teritoriu. Lucrurile se aşează şi evoluţia este pozitivă", a declarat Oltean. Ioan Oltean a exclus, de asemenea, ideea organizării unui nou congres al PDL în perioada imediat următoare, considerând că nu este necesar acest lucru.

Sursa: RTV.net

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
33725484010
5/49
32319203522
joker
22391819369