REPLICA ONLINE CONSTANTA

20.8° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
20.8° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Ioan Rus anunță: Grupul de la Cluj trece de partea lui Victor Ponta

Ioan Rus anunță: Grupul de la Cluj trece de partea lui Victor Ponta

Replica API 27 iunie 2018 | 23:48 364

Intervievat de Realitatea TV, Ioan Rus, fostul ministru de interne și unul din liderii grupului de la Cluj, a declarat că sprijină Pro România, partidul lui Victor Ponta. El a punctat ca nivelul de competența s-a degradat în politica românească, generând scăderea nivelului de competitivitate al politicienilor. Criteriile nu au mai fost profesionale ci „ să cunoști pe cineva”, generând ascensiunea mediocritații, conform stiripesurse.ro.

Consensul, lipsa votului în cadrul partidului îl ingrijorează pe fostul ministru, care consideră că PSD este pe o strada cu sens unic și va da cu capul în gard iar rolul social democractței se va diminua drastic în România.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
va amintiti cand a fost numit guvernul ciolos , cine era in preajma lui klaus ? grupul de la cluj a fost mereu duplicitar , de aceea indiferent ce guvern a fost , clujul a primit cei mai multi bani . Multinationalele de acolo ....isi fac treaba pe spatele romanilor , de aceea ies jegosii de clujeni in strada .
0
2
Ba da idi0ti oameni mai are Constanta asta... incredibil de prosti. Felicitari, sunteti mai prosti decat moldovenii.
1
0
De ce va mirati, e doar un alt pesedist care calca apa si face nitele valuri. Cat timp ia mers bine a tacut ca un kkt in iarba.
3
1
dle Rusu, toti sunteti vinovati ptr excaladarea puscariasului draknea, l-ati sustinut fara a demonstra ca merita, sunteti multumiti la ce ati contribuit, considerati ca sunteti in masura sa stopati acest tavalug numit ciuma rosie, sau mascat va bucurati de avantajele financiare, pensii special? Mai noi am aflat ca grevista foamei candva educatoare, dupa un mandat de parlamentar semneaza-jurist- explicatia des care este- pe mine m-a naucit, inadmisibi ce usor se cumpara o licenta in Romania
3
3
Afost un clujean Boc care a nenorocit a tara pentru Cluj.
6
2
Penibilii astia de la Cluj nu se potolesc. Se vede ca gena romaneasca a fost alterata la astia.
7
2
Acest nemernic securist a fost infiltrat in psd de aripa basista . El stie tot , e normal , el face si desface . Ganditi-va cate conflicte a generat de-a lungul timpuli acest rus , la apropierea de klaus , cine era langa ciolos ? SECURIST JEGOS .
6
2
Un MARE OPORTUNIST CARE AI CARA GEANTA LUI BASICA!
6
1
cetatean, esti un bou si-un prost, nu veti fi nici0data la nivelul ardelenilor, marsjigodie
4
3
ardeleni muncesc ca prosti laudarosi barfitori si profitori cei mai multi cu pensii de boala inchipuita sunt in ardeal pa deasupra sunt si prosti si mincinosi.
2
7
Oooopsss. Rus i-a tras frina de mina lu' Draknea...
7
3
Un securist cu mintea inceata
14
5
Sa ne lase cu clujul lor ca ne am lamurit ce romani de valoare sunt
12
8
Un distrugator de tara. Imi pare rau de ponta parea inteligent. Sa l voteze altii
16
4
niste lepre
12
2
gata e psd ul, s-a varsat caruta in drum muahahah
7
12
A fost omul PDL ului
17
6
Rus e un nimeni in drum. Ce-a lasat asta in urma sa, indiferent pe unde a trecut? Absolut nimic! Asa ca nu e nicio pierdere...
22
6
Ca ala le-a fost sef tot timpul, chiar daca erau in partide diferite...
13
2

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367