REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.4° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
10.4° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Ioana Băsescu, despre decizia Comisiei Călăraşi: Firma de la care am cumpărat terenul nu poate fi sancţionată cu nulitatea actului

Ioana Băsescu, despre decizia Comisiei Călăraşi: Firma de la care am cumpărat terenul nu poate fi sancţionată cu nulitatea actului

Replica API 10 aprilie 2014 | 00:00 200

Ioana Băsescu a declarat, miercuri, într-un punct de vedere remis în urma deciziei comisiei parlamentare de anchetă Călăraşi, că inactivitatea societăţii de la care a achiziţionat terenul din Nana nu poate fi sancţionată cu nulitatea actului încheiat.

Ioana Băsescu precizează că "normele legale incidente contribuabililor inactivi nu sancţionează cu nulitatea operaţiunile efectuate de aceştia în perioada de inactivitate, ci doar le aplică un regim fiscal special".

Ioana Băsescu se referă în punctul de vedere transmis MEDIAFAX la "ideea unei nulităţi a contractului de vânzare cumpărare având ca obiect o suprafaţă de teren pe raza comunei Nana, judeţul Călăraşi" în care are calitatea de cumpărător, rezultată în urma unei conferinţe de presă a comisiei parlamentare.

"Alegaţia inserată (...) este, în mod evident, tendenţioasă şi fără un suport documentativ adecvat, deşi, o persoană îndeplinind o demnitate electivă, nu îşi poate justifica iresponsabilitatea afirmaţiilor cu necunoaşterea legilor în vigoare. Susţinerile unor membri ai comisiei, inclusiv ale - până de curând cititoarei de prompter - Gabriela Vrânceanu-Firea şi ale doctorului în drept Victor Viorel Ponta dovedesc incompetenţă, neputând fi încadrate decât în categoria de propagandă total antagonică unei cunoaşteri temeinice a legislaţiei în domeniu, lucru de altfel regretabil pentru membri ai Parlamentului şi ai Guvernului României", se arată în punctul de vedere transmis de Ioana Băsescu.

articol complet: LINK

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367