REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.2° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
16.2° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Ioana Filimon, primele declaraţii despre abandonul de la Survivor: „Sănătatea mea e pe primul loc!“

Ioana Filimon, primele declaraţii despre abandonul de la Survivor: „Sănătatea mea e pe primul loc!“

Replica API 11 ianuarie 2020 | 00:00 620

Ioana Filimon

Foto: arhivă personală

Ioana Filimon a confirmat pentru Click! că s-a retras din cursa pentru "Survivor", emisiune ce va fi produsă de Kanal d. Fosta vedetă de la Ferma (Pro Tv) a explicat că motivele medicale sunt cele care o împiedică să participe în această nouă competiţie, care i-ar fi testat limitele. Bruneta, care este deţinătoarea titlului Miss România 2016, a fost înlocuită de cântăreaţa Elena Ionescu, fostă solistă a trupei Mandinga.

Anul 2020 nu a început prea bine pentru Ioana Filimon (27 de ani), fosta vedetă a reality show-ului de la Pro Tv, Ferma, filmat în Munţii Semenic. Ioana Filimon a fost nevoită să abandoneze curse pentru noua emisiune de la Kanal D , iar problemele medicale se pare că o ţin departe de competiţia care se va filma în republica Dominicană.

foto: Pro Tv

Concurenţii, cooptaţi în proiectul tv, şi-au făcut bagajele şi aşteaptă un semn de la producători pentru a afla data de plecare. Ioana, însă va rămâne acasă, să-şi trateze problemele de sănătate. În urmă cu aproape o săptămână, Ioana Filimon a ajuns pe mâna medicilor, după ce a suferit o accidentare la mâna stângă.

Foto: arhivă personală

O imagine cu braţul vedetei imobilizat într-o atelă gipsată a fost publicată chiar de Ioana Filimon.

"Este adevărat că m-am retras de la Survivor, din cauza problemelor medicale. Din păcate pentru moment trebuie să mă recuperez timp de trei săptămâni şi am ales să fac acest lucru, departe de Bucureşti. Sănătatea mea e pe primul loc!", ne-a spus Ioana Filimon, care regretă că nu-şi poate onora angajamentul pe care îl încheiase cu producătorii Kanal D.

click.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367