REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.4° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
10.4° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Ioana Ginghină a trecut prin momente dramatice înainte de separarea de Papadopol: „Începusem să iau cu pumnul pastile!”

Ioana Ginghină a trecut prin momente dramatice înainte de separarea de Papadopol: „Începusem să iau cu pumnul pastile!”

Replica API 13 iunie 2019 | 00:00 477

Ioana Ginghină

Ioana Ginghină şi Alexandru Papadopol s-au despărţit după 12 ani de convieţuire, actorul fiind cel care a părăsit domiciliul conjugal în urmă cu aproximativ cinci luni. Relaţia lor, însă, se deterioase cu mult timp înainte, iar actriţa a încercat să găsească soluţii pentru problemele ei la psiholog.

”Anul trecut, în septembrie, de ziua mea, mi-am făcut cadou prima şedinţă la psiholog. De atunci merg constant la terapie şi mă ajută”, a declarat, pentru Libertatea, Ioana Ginghină.

Ioana Ginghină, noi probleme după despărţirea de soţul ei: ”Trebuie să fiu mamă eroină şi gata!”

De asemenea, într-o postare pe blogul personal, ea a mărturisit că a început să meargă la psiholog după ce ajunsese să ia pastile.

”Mi-a luat mult până să accept acest lucru, că da, am nevoie de ajutor, că încercările la care mă pune viaţa, sunt deja prea grele pentru mine şi am decis să strig.”, îşi începe Ioana Ginghină povestea de pe blog.

”Somnul era din ce în ce mai prost şi începusem să iau cu pumnul pastile de plante recomandate de unul şi altul, dar care nu îşi făceau efectul.”, a mărturisit ea.

Deşi n-a reuşit să-şi salveze căsnicia, ea a mărturisit că merge în continuare la psiholog, pentru că nu vrea să intre cu probleme într-o relaţie nouă.

Ce se întâmplă, cu adevărat, între Ioana Ginghină şi Alexandru Papadopol! Naşa lor a rupt tăcerea: ”E treaba lor!”

”Merg la psiholog pentru mine, pentru că nu vreau, la un moment dat, să intru într-o altă relaţie şi să îmi vărs nervii pe persoana respectivă. Vara asta îmi doresc să fiu singură, să îmi adun gândurile. Vreau să am timp pentru mine, pentru că înainte mă puneam pe ultimul loc. Voi merge cu Ruxandra acasă la părinţii mei, vreau să ajungem la festivaluri prin ţară, dar şi în Grecia. Distracţia pentru mine nu înseamnă în cluburi, ci să merg în locuri care îi plac fiicei mele, în care se simte bine şi să fiu înconjurată de oameni dragi, cu care să socializez”, a spus Ioana Ginghină.

click.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
ce incepe cu p se termina cu la si se baga in gura?pastila bai perversilor
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367