REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Joi, 18 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6703
12.4° Constanța Joi, 18 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6703
 

Ioana Ginghină şi Alexandru Papadopol, prieteni la 6 luni după divorţ

Ioana Ginghină şi Alexandru Papadopol, prieteni la 6 luni după divorţ

Replica API 11 ianuarie 2020 | 00:00 594

Ioana Ginghină şi Alexandru Papadopol

Foto: arhivă personală

La 6 luni de la divorț, Ioana Ginghină şi Alexandru Papadopol au îngropat securea războiului și se înțeleg mai bine ca oricând. S-au iubit 12 ani, apoi s-au despărțit vara trecută, după ce toate încercările ei de a salva relația au eșuat. Ioana Ginghină (42 de ani) și Alexandru Papadopol (44 de ani) au divorțat discret, la notar, unde el i-a lăsat totul fiicei lor, Ruxandra (12 ani). Treptat, cei doi actori și-au reluat relația și, surpriză, acum se înțeleg de minune, chiar dacă își caută fericirea separat.

Dacă Papi s-a consolat imediat în brațele unei alte actrițe, Ioana Ginghină a rămas doar cu fiica ei, Ruxandra. De Revelion, a avut aproape și un prieten despre care presa a speculat imediat că ar fi noul ei iubit. Ioana spune însă că ea și misteriosul bărbat cu care a petrecut Revelionul sunt doar prieteni. După căsnicia de 12 ani, actrița şi-a schimbat radical aspectul fizic şi e gata să o ia de la capăt şi cu viaţa amoroasă. Însă nu a găsit deocamdată persoana potrivită. Ioana Ginghină ne-a spus că „bărbatul despre care s-a scris în presă este doar un prieten”.

"El a avut grijă de mine cât am fost la Oradea și nu m-am simțit foarte bine. Încă nu sunt într-o relație, dar îmi doresc. Vreau o relație în care totul să fie foarte ușor, să ieșim în parc și să ne plimbăm, dar să nu stau la cratiță. M-am săturat de stat la crațită. Încă aștept persoana potrivită, dar mă simt bine cu mine”, ne-a spus Ioana.

Ea a recunoscut că a trecut foarte greu peste divorțul de Papi. „Am ales să scriu pe blogul meu despre toate trăirile mele în urma divorțului. Vreau ca femeile să știe că e normal să simți frică și să cazi, atâta timp cât vrei să te ridici. Nu eram bine: nu mai mâncam și nu mai dormeam. Voiam cu disperare să găsesc o soluție ca să rezolv problema. Aveam cumva senzația că la mine este cheia și că pot să o rezolv și pe asta. Atunci au intervenit depresia, insomniile și atacurile de panică”, ne-a spus actrița care caută încă răspunsuri la specialiști.

"Merg la psiholog pentru a înțelege situațiile prin care trec. Mă ajută mult”, a mai spus ea. La 6 luni de la divorț, relația Ioanei Ginghină cu Alexandru Papadopol au reintrat în normal: „A început să fie o prietenie frumoasă între noi și colaborăm foarte bine, iar Ruxandra ne ajută”. În afaceri, actrița deține școala de actorie pentru copii „MiniArtShow by Ioana Ginghină” și în acest an vrea să intre într-un nou proiect tv.

click.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Dar cine mai sunt si aceste Panarame.
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
33725484010
5/49
32319203522
joker
22391819369