REPLICA ONLINE CONSTANTA

3.7° Constanța Mar., 19 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6673
3.7° Constanța Marți, 19 Martie 2024 Anul XX Nr. 6673
 

Ioana Mihăilă, despre valul patru: 'de vină sunt preoții, cei nevaccinați...'

Ioana Mihăilă, despre valul patru: 'de vină sunt preoții, cei nevaccinați...'

Replica API 24 septembrie 2021 | 23:54 1868

Fostul ministru al Sănătății, Ioana Mihăilă, susține că vinovații pentru valul patru sunt cei care nu se vaccinează, dar și preoții sau primarii care nu se implică în campania de vaccinare. Mihăilă precizează că ea nu este vinovată de actualele probleme din sistemul de sănătate, cu atât mai mult cu cât a atras atenția asupra pericolului valului patru al pandemiei, scrie stiripesurse.ro

„Tot ce am făcut în privința stimulării vaccinării este foarte vizibil. Încă de la începutul verii, atunci când erau întrebările legate de valul patru, am spus că cel mai probabil valul patru în România va exista și dacă ne uităm ce a fost în celelalte țări numărul de infectări a fost similar sau mai mare decât în valul trei, pentru că tulpina Delta este de o contagiozitate mai mare decât tulpinile anterioare. Deci practic faptul că am ajuns în valul patru nu e și nu a fost o surpriză pentru nimeni, tocmai datorită acestui fapt că avem o tulpină cu o contagiozitate mai mare.

Așa cum am spus și pe parcursul verii intensitatea cu care valul patru o să lovească sistemul medical este invers proporțională cu procentul persoanelor vaccinate. Ce vedem acum ca ocupare a paturilor de ATI este în principal consecința unui procent mic de persoane vaccinate. Trebuie să menționăm că aici că indiferent de cine este ministru al Sănătății în acest moment că responsabilitățile sunt împărțite, spre deosebire de ce a fost în valurile anterioare, când aveam restricții și prevenție, acum avem și vaccinarea.

Acum responsabilitatea este și a fiecărei persoane care alege să se vaccineze sau nu, este responsabilitatea și a companiilor media care aleg sau nu să lase mesajele anti-vacciniste complet aberante să ajungă la publicul larg, este și responsabilitatea preoților și primarilor care s-au implicat sau nu, iar consecințele le vedem cu toții”, a spus Ioana Mihăilă, la Digi24.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
de vina sant si cei din psd ca tipa la noi , iar noi ne-am cam speriat sefu vroia sa fuga noroc ca la prins sefu-al maresi ia spus sa ramana ca el ai tine spatele , iar popi le da aghiasma cu lingurita ca pe vaccin
1
3
ca vaccinarea sa fie obligatorie,atata timp cat daca esti vaccinat te poti imbolnavi,sau poti transmite boala?Ce interese sunt?
6
1
Asa doamna, pochii le baga in cap bosorogilor sa nu se vaccineze ca le cresc solzi ca la pangolin. Niste impostori ordinari.
2
3
mancaoar mama de frumoasa si desteapta , pacat ca vorbeste
6
2
Ce tupeu are sectanta asta?!
7
4
cand vei merge in carje, biserica te va ierta?
7
2
Daca ati merge la Biserica, ati afla ca intradevar asa se vorbeste acolo: anti-vaccin.
5
4
e mata care te-a nascut
10
2
Crezi ca un preot sau un primar daca spune sa ne vaccinam noi gata ne executam?VAI ce gandire infantila!
12
0
de vina este javra de mata chioaro
20
4
ALUPIGUS uratanie!
19
0
De vina sunteti toti din guvern numai dati vina pe preoti si primari.Sa va fie rusine ca va bateti joc de copiii nostri si de intreaga lume.In iad sa ardeti javre ce sunteti.Sa nu va mai rabde bunul Dumnezeu.
25
6
Preotii si primarii? De pe ce planeta e asta?
25
3
De vina sunte ti voi valul 4,5,6,7,8 vor fi atat timp cat va exista gripa.lasati vrajeala si numai invinovatiti oamenii,cat timp PCR ul nu face diferente intre gripa viroza etc si toate intra la covid sunte ti 0.
21
3
du-te fa dracu'....si mai epileaza inghinal...anal....
15
8
Ne-ati aburit ca daca ne vaccinam nu mai transmitem boala. Uite ca o transmitem. Ne-ati aburit ca daca ne vaccinam nu mai ajungem in spital. E ghici ce, tot ajungem in spital. Hai sic tir rapandulo cu textele tale cu tot.
28
5
Intr-o tara in care sute de mii de creStini merg in coate in jurul bisericilor , cred in puterea blestemului si ale tampenii, cum sa avem rata de vaccinare mare. Evul mediu.
7
24

REPLICA

LOTO

6/49
294439101410
5/49
31213917-03-20243 0 1 5 5 7 6
joker
371118333920