REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.2° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
16.2° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Ioana Năstase își sărbătorește ziua de naștere la nunta Simonei Halep

Ioana Năstase își sărbătorește ziua de naștere la nunta Simonei Halep

Replica API 15 septembrie 2021 | 00:00 955

Ioana Năstase este sărbătorita zilei de astăzi, iar soția celebrului tenismen petrece în cinstea aniversării sale chiar la nunta Simonei Halep, aceasta numărându-se printre invitați. Ioana a vorbit și despre cadourile pe care le-a primit în această zi importantă pentru ea.

Ioana Năstase

Ioana Năstase își sărbătorește astăzi, 15 septembrie, ziua de naștere! Soția celebrului tenismen este prezentă la nunta anului, respectiv la cununia civilă dintre Simona Halep și Toni Iuruc. Așadar, într-un interviu pentru Antena Stars, a vorbit despre aniversarea sa, dar și despre ce cadouri a primit din partea partenerului săi și a fiului.

Ioana Năstase își sărbătorește ziua de naștere la nunta Simonei Halep

Ei bine, zi mare pentru Ioana Năstase, căci astăzi este ziua sa de naștere și cu toate acestea, vedeta petrece alături de Simona Halep și Toni Iuruc la cea mai frumoasă zi din viața lor. Așadar, căci de dimineață frumoasa soție a lui Ilie Năstase a început să se pregătească pentru evenimentul anului, aceasta n-a prea avut timp să se bucure de aniversarea sa.

Într-un interviu pentru Antena Stars, Ioana a mărturisit că nu a primit încă daruri din partea celor apropiați, ci urmează ca în această seară să se bucure de cadourile făcute de Ilie Năstase, dar și de fiul ei.

„Urmează să le primesc în această seară. Ilie încă nu mi-a oferit cadoul pentru că îmi doresc foarte tare un cal și suntem în căutări, el spune că azi l-ar fi găsit, eu nu știu ce să spun. Îmi doresc de foarte mult timp și bănuiesc că astăzi a venit ziua cea mare. Dintotdeauna am fost un om liniștit, fericit, chiar am de ce să fiu foarte fericită. Am o familie frumoasă, un băiat de care sunt tare mândră.”, a declarat Ioana Năstase la Antena Stars, citează spynews.ro.

Ioana Năstase, despre împăcarea cu Ilie Năstase

Ioana și Ilie Năstase s-au împăcat, astfel că cei doi au mers împreună la mormântul sfânt, acolo unde fostul tenismen și-a pus o dorință pe care i-a dezvăluit-o și frumoasei sale soții. Așadar, bruneta a spus că dorința fostului sportiv a fost să rămână toată viața alături de actuala sa soție, Ioana.

„A fost foarte liniștit în comparație cu alte mânăstiri pe unde l-am dus. Sincer, da, mi-a spus că dorința lui e de a fi împreună cu mine până la sfârșit.”, a mai adăugat Ioana Năstase.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Bizara dorinta cu calul.......oare nu a auzit de vibratoare XXXL?
2
0
Nunta anusului
1
0

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218