REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.4° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
13.4° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Ioana Năstase, mesaj șocant în miez de noapte: „Astăzi, un capitol din viața mea a luat sfârșit“

Ioana Năstase, mesaj șocant în miez de noapte: „Astăzi, un capitol din viața mea a luat sfârșit“

Replica API 22 octombrie 2021 | 01:56 1018

Se anunță un nou divorț răsunător în showbiz? Ioana Năstase a postat, în miez de noapte, un mesaj șocant în care anunță că a încheiat un capitol din viață! Ioana spune că a ajuns la capătul răbdării, însă nu precizează clar dacă a decis să divorțeze din nou de Ilie Năstase.

Ioana și Ilie Năstase

foto: BLITZ / Click!

“Astăzi, un capitol din viața mea a luat sfârșit! Mă consider o femeie puternică și mândră de faptele mele…răbdarea mea, iertarea mea, voința și bunele intenții. Pot spune că această experiență m-a schimbat foarte mult din toate punctele de vedere, chiar dacă a fost nevoie de foarte multă stăpânire de sine. RĂBDAREA MEA A LUAT SFÂRȘIT!!! În toată această perioadă, am avut și ocazia de a cunoaște oameni buni, de o mare valoare și bine intenționați, iar pentru asta le mulțumesc! Poate unii dintre dumneavoastră m-ați judecat greșit, alții mi-ați acordat înțelegere și mi-ați apreciat răbdarea care nu a fost deloc ușoară. Am continuat să lupt, crezând si sperând că se va schimba ceva în bine. Vă rog să mă înțelegeți că în acestă perioadă voi avea nevoie de liniște și puțină intimitate! Vă mulțumesc frumos, pentru înțelegere! Cu deosebit respect, IOANA!“, a fost mesajul postat de Ioana Năstase pe pagina ei de socializare, scrie click.ro.

Ioana Năstase a mai anunțat divorțul și în ianuarie după ploaia de palme încasată de la actualul soț, Ilie Năstase. Ioana depusese atunci actele de divorț la Hârșova, însă a fost convinsă de Ilie să renunțe la divorț.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Nea GYGY SA ii tragi elikoptere Lu ioana cu lymba SA ii trag o limba De clopot cu A MEA
0
0
O cariera intr-o fabrica de fake media,fake vedete cu fake asistente,isi gaseste un cordac nou si apare urmarita de paparazzi pe care i-a platit acum jumate si dupa interviuri si alte aparitii restul.Poate si un playboy daca pica nu strica,ea ar fi vrut in Penthouse
2
0
Si rabdarea noastra a luat sfarsit .ne-am saturat de mutra ta si de ifosele tale .mai du-te si la munca !
5
0
Ne-am saturat de circul generalui facut la gaura cheii cu parasutele din viata lui. Asta nu respecta uniforma pe care o poarta ? Si ce pensie militara are !? Rusine mosule hidos!
12
0
ei lasa ca mai ai de insirat la cati au fost la c---l tau esti tabacita
6
1
a mica parasu tista , care miroase banu,in rest yok, creier
7
1
hahahahahahaha
5
1

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218