-0.2° Constanța Sâm., 28 Ian. 2023
Anul XX Nr. 6257
-0.2° Constanța Sâmbătă, 28 Ianuarie 2023 Anul XX Nr. 6257

Ioana Năstase, primele declarații după ce soțul ei a fost prins băut la volan

Cristina BĂRBUCEANU 19 noiembrie 2022 | 20:37 839

Ilie Năstase a ajuns din nou în atenția presei. După ce în urmă cu câteva zile soția lui a dezvăluit în spațiul public că au luat o pauză, fostul tenismen a rămas fără permis.

Polițiștii l-au prins la volan sub influența băuturilor alcoolice și l-au lăsat pieton. Incidentul a ajuns și la urechile Ioanei Năstase, care nu a putut să nu reacționeze. Iată ce a declarat într-un interviu recent!

Ioana Năstase, prima reacție după ce soțul ei a fost prins băut la volan

Magnum BET - Ad.
Magnum BET - Ad.

Ioana Năstase  a aflat întâmplător că soțul său s-a urcat din nou la volan în timp ce era sub influența băuturilor alcoolice. Fratele ei a fost cel care a anunțat-o despre incident, după ce a citit în presă. Bruneta a recunoscut că în trecut ea era cea pe care Ilie Năstase o lua pe post de șofer, atunci când nu putea conduce.

Acum, însă, cei doi traversează o perioadă dificilă: "Nu am știut nimic despre cele întâmplate joi noapte. M-a sunat ulterior fratele meu să-mi spună, după ce a citit și el în presă. Știți că e o perioadă mai specială între mine și Ilie.

Îmi pare sincer rău că s-a întâmplat asta! Nu e normal, fiindcă a mai trecut prin asta. Dar se poate întâmpla oricui! Am fost șoferul lui Ilie cred că vreo trei ani. Mergeam oriunde avea nevoie. Și soțul meu are o agendă bogată. Adică parcurgeam zilnic, când era cazul și 500 sau chiar 600 de kilometri.", a declarat Ioana Năstase.

Se gândește Ioana Năstase să-i mai dea o șansă soțului ei?

Ioana Năstase a reacționat dur, după ce în spațiul public s-a speculat că a plecat de acasă, cu banii lui Ilie Năstase. Deși fostul tenismen a intervenit și a declarat că nu a acuzat-o niciodată de asemenea lucruri, bruneta a decis să stea departe de soțul ei, pentru o vreme: "Pentru o vreme voi mai sta un pic deoparte. Am și eu familia mea, un fiu și o mamă. Așa că voi aștepta să se mai liniștească lucrurile. Apoi, vom vedea!", a mărturisit Ioana Năstase, conform wowbiz.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Ti-a placut articolul?

COMENTARII

Bunaciuni astea din Harsova…Ioana, cumnata dar mai ales ex-cumnata !!! Curvaciuni !!! Cum e cu ex-cumnata ioano ? Si-a tras-o cu barmanul sau nu ?
3
0

REPLICA

LOTO

6/49
494234281137
5/49
288635422
joker
44191422011