REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.5° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
17.5° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Ioana Simion: „Am plecat din casa lui Ilie Năstase. Simțeam mereu energii negative acolo“

Ioana Simion: „Am plecat din casa lui Ilie Năstase. Simțeam mereu energii negative acolo“

Replica API 9 octombrie 2019 | 00:00 547

A plecat din vila luxoasă a lui Ilie Năstase şi s-a mutat cu chirie într-un apartament din nordul Capitalei. Motivul pentru care Ioana Năstase a făcut acest pas este uluitor. Bruneta spune că nu a mai suportat energiile negative din casa în care au locuit şi cele patru foste neveste ale lui Nasty.

Din clipa în care a format oficial un cuplu cu Ilie Năstase, Ioana Simion a făcut mereu naveta la Bucureşti. Toată lumea se aştepta, cum este şi normal după o căsătorie, să îşi ia hainele şi să se mute la soţul ei, asemenea unei familii normale. Dar iată că acest lucru nu s-a întâmplat. Ioana mergea la Constanţa unde are două apartamente, iar în Bucureşti era ca un musafir.

Acum a decis să stea mai mult prin Capitală, mai ales că sezonul estival s-a terminat şi, odată cu el şi vacanţele pe litoral, însă surpriză, nu va mai locui în casa lui Ilie. Ioana Simion şi-a închiriat de două săptămâni un apartament cu două camere într-un cartier rezidenţial din Pipera, unde şi-a dus deja hainele. De ce s-a mutat de la Ilie? Nu, nu s-a despărţit încă de el, însă nu îşi găsea locul în casa acestuia. Contactată de Click!, Ioana a răspuns ferm.

”Nu, nu m-am despărţit de Ilie dar, da, am plecat din acea casă. Să nu fiu înţeleasă greşit, casa e foarte frumoasă, însă nu suport ideea de a sta în acelaşi loc unde Ilie a stat cu toate cele patru neveste. De fiecare dată când mergeam acolo, simţeam nişte energii negative, eram mereu agitată, nu aveam linişte şi parcă într-o stare conflictuală permanentă. I-am spus şi lui Ilie lucrul acesta şi chiar înainte de cununia civilă am discutat că cel mai bine pentru noi ar fi să locuim în altă parte. Pentru că oriunde eram ok, numai în casa aceea nu. Parcă era ceva negativ acolo. Mi-a spus că e de acord, însă nu s-a mai întâmplat acest lucru. Motiv pentru care am făcut eu demersurile şi mi-am găsit ceva cu chirie. Ilie vine aici, stăm împreună şi mă simt mult mai liniştită”, a spus Ioana Simion.

În casa pe care a primit-o pe vremea lui Ceauşescu, în 1972, pentru meritele sportive, Nasty şi-a dus toate cele cinci neveste, însă iată că nu a rezistat nici una acolo! Toate au plecat din casa respectivă.

Brigitte spunea că avea zilnic scandaluri cu Ilie şi a decis să plece din vila respectivă. A cumpărat un apartament în zona de Nord unde a locuit sporadic cu Ilie, însă nu mai era acea situaţie tensionată. Mai presus de ceea ce spun fostele neveste, Ilie ţine enorm la imobilul luxos care valorează 1 milion de euro şi pe care îl va lăsa moştenire celor două fiice pe care le are cu Amalia.

click.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
a zis si ea ca dace se arde cu unul si cu altul mai repede o face cu mosu pe bani, si asa mosu e ruginit...
0
0
esti tanara esti frumoasa cu o cariera de invidiat cu studii superioare!
0
1
Nu sunt energii negative, e doar un miros intepator de basini, amestecat cu un iz barabatesc de bautura.
6
0
Te-ai trezit cam tarziu, proasto !
4
0

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102