REPLICA ONLINE CONSTANTA

26.1° Constanța Mar., 16 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6701
26.1° Constanța Marți, 16 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6701
 

Iohannis a făcut anunţul: IZOLARE TOTALĂ şi ARMATĂ pe străzi

Iohannis a făcut anunţul: IZOLARE TOTALĂ şi ARMATĂ pe străzi

Replica API 24 martie 2020 | 14:03 13200

Președintele Klaus Iohannis a anunțat că va fi instituită izolarea obligatorie pentru toți cetățenii printr-o Ordonanță Militară. Iohannis a precizat că această Ordonanță va intra în vigoare de miercuri, 25 martie.

"Am evaluat situaţia care devine din ce în ce mai complexă. Am convenit că este nevoie de măsuri suplimentare pentru a preveni răspândirea infecţiei. Se vor introduce noi restricţii de români. Ce a fost o recomandare până acum, devine o obligaţie. Oamenii pot ieşi la serviciu, pot ieşi să-şi facă cumpărăturile. Însă aceste restricţii devin obligaţii", a spus Iohannis.

Aceste restricții vor fi concretizare într-o Ordonanță Militară, care va fi redactată şi vor intra în vigoar începând de mâine.

Vor fi introduse restricții pentru persoanele de peste 65 de ani și, practic, aceștia vor fi nevoiți să stea practic tot timpul acasă, a mai spus Klaus Iohannis. "Avem nevoie de măsuri speciale pentru a proteja persoanele peste 65 de ani, vor trebui, în interesul lor propriu, să stea tot timpul acasă", mi spus preşedintele.

Armata va ieşi în stradă pentru a ține românii în case, suplimentând, astfel, forţele de ordine publică, jandarmerie şi Poliţie. "Am convenit să folosim și Armata pentru a gestiona situația din teren. Armata va pune la dispoziție personal care va suplimenta forțele de ordine", a declarat Klaus Iohannis.

Pentru carantinaţi s-a luat decizia supravegherii electronice.

Mirela PASCAL

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Dupa locale si dupa schimbarea primarului se va implementa un sistem de urgenta pe Cogealac.Asa ca stiti ce aveti de facut la vot JOS GIGI ALEXA
1
0
Toti sclavii din primarie si anume toti functionarii publici sa ajute batranii prin voluntariat nu sa stea acasa ca lipitorile pe banii nostri ca destul au bagat in traista stand pe scaun la birou plimband hartiile de pomana.
2
1
De cand e lumea, cel mai bine si.mult se fura pe.timp.de criza. Popor prost.
0
2
Treaba e simpla . In Spania, Germania, Italia avem aproape milioane de romani . Nu toti sunt acolo la munca legala - asta e clar , iar multi dintre cei legali traiesc de la un salariu la altul . Imi este teama ca , in momentul in care isi termina banii , o sa vina valuri peste valuri de bolnavi si statul roman o sa fie obligat sa ii primeasca . Uitati-va la numerele din aceste 3 tari si multiplicati cu 20 , ca multa lume nu cheama ambulanta la primul simptom iar multi sunt asimptomatici . E groasa , indiferent de masuri
2
0
@Escu-le, prima oara cand iesi din casa mergi de-ti cumpara o carte de gramatica limbii romane.
0
0
Pentru toti astia care il criticati pe JOHANIS,voi ce credeti ma ca asa i-a venit ideea asta lui si a dat el ordonanta?,nu ma asa au decis medici ca este mai bine pentru oameni din Romania in timpul asta.
5
10
NAH MA acum va satura Dumnezeu! orice roamn face ghici ce? PUSCARIE LA DOMICILIU hahahah karma puscariasilor sa abatut aspura voastraaaa mwahahahah
2
4
IN momente de Criza iese adevarata fata a oamenilor! ASTA se si vrea sa va intoarceti unu inpotriva altuia .OMUL este mult peste animale ca salbaticie si ura..sunteti niste HIENE si nu vedetii adevartul dusman.si nu ma refer la virus.!
1
2
bah cand va aud e bine venit totul e bine venit DA este bine venit mah cretinilor cand totul se leaga.cand cand primeste iohanis ordin de lege martiala ,nu zic ca e rea. noi romani ca rasa care se pozeaza din wc pe facebook si ne preocupa fooooarte tare ce face vulpita si cu cine se imperecheaza,bah mertiam lege martiala.dar faci asta si sa aduci probabil infectactii si pui in MIJLOCUL oraselor ...nu zic sa nu vina oamenii dar ..fa la granita corturi si tinei acolo ,nu paraliza tot ca sa ..virusi,si aduci focare in centru oraselor.!Scuipatii pe cei din guverne dar fiti langa oamenii de rand!..
5
0
Masura e f. buna, dar cu mare intarziere. Gafele f. mari facute de Iohanis sant: 1-cand a vazut virusul ca face ravagii in China, apoi in Italia tb. sa aprovizioneze cu echip. medicale sistemul sanitar , asta era obligatoriu, se vede acum cum s-au infectat medicii, ceva incredibil, unic in lume si pt. asta cineva tb. sa raspunda penal. 2- rapciugilea alea de afara, hoti, alba-neagra, traficanti, prostituate, cersetori, etc. tb. obligatoriu oprite la granita , verificati si bagati in carantina 3 sapt. in corturi. Si acum eram mai linistiti.Zdrentele astea au introdus in masa virusul in tara.
6
3
Vor trebui in interesul lor propriu sa stea tot timpul in casa? Auziti ma tembelilor da' nu mai bine hotarasc oamenii ce este in interesul lor propriu si ce nu? MOARTE LUI IOHANIS MOARTE ARMATEI MOARTE SECURITATII! MOARTE MILITIEI ! ARMATA SECURITTAEA SUI MILITI TRAG IN POPOR CA IN 1989! HUOOOOOOOOOOO!!!!!!!!!!!!!!!
6
14
MSD puie MONTA
2
6
dupa dl. IOHHANIS..nu trebuie sa stai sa mori acasa...asa gandeste domnia sa..el va fi vesnic TANAR...si nelinistit..
9
2
Teoria ca teoria, dar practica ne omoara!Ce masura de protectie este asta daca nu-i dai omului si alternativa.Mai ieri aparea pe ecranele tv-urilor ca sunt 4-5 milioane de batrani.Multi sunt singuri si vai mama lor.Cine isi permite , servitoare, argat, menajera si alte slugi?! Iar voluntariatul la noi e de vise urate.
13
1
Daca ai 65 ani si mai ai servici nu mai ai voie sa mergi la serviciu?
16
4
Nu mai primiti valorile din Italia si Spania si poate avem alta soarta.Romanii carantinati iar fratii lui Niculescu liberi la deplasari dintr-o tara in alta!Halal gandire!
16
4
Pentru dobitocii care nu respecta nimic si ies din case de zici de ori pentru nimicuri sau doar ca aa arate ca sunt smecheri. Doar pentru ei ...sa va duceti dracu totji!! Bosorogi senili isin general !!!
7
16
Virusul asta, nu ne-a omorat sau cel putin nu ne-a omorat pana acum dar, a omorat afacerile machedonilor cu blocuri, cu carciumi, cu meditatiile cu copiii la gramada. A omorat multe afaceri dubioase, pizzarii, shaormarii, toate cacaturile de baruri de cartier si mute altele. Afacerile cu curve si proxeneti, multe din afacerile cu etno-botanice. Poate usor,usor o sa omoare si bancile si scapam dracului de datorii la toti camatarii astia oficiali. Lumea asa cum o stim...a murit! Speram ca cea noua sa fie mai buna pentru copiii nostri!
22
6
Sami bag pula in ei de doctori cu tot cu virusul lor si in prostii aia care dau legile astea . Futuva in gura ati blocat tot sistemul sanatatii cu gripa voastra care e in fiecare an . Sa ma lingeti in cur voi astia care va placut sa munciti in diaspora , acum va arde buza si va intoarceti in tara sa ne nenorociti pe toti din romania . Huuuooo labagiiilor
14
17
Cel mai slab pre pe care la avut Romania
19
18
In sate, populatie este preponderent peste 65 de ani. Majoritatea satelor nu au nici macar primarie, fiind arondate unei comune, pe cale de consecinta nu poate un serviciu comunal care sa ai aprovioneze. Tineri nu sunt in acele sate pentru o actiune de voluntariat. Acestea sunt premizele. Intrebarea: Ce faci, Mutule, cu ei? De ce nu trimiti armata direct sa ii execute? Nu le lungesti chinul asa!
20
8
si painea cine ne-o aduce? daca nu mai iese nimeni in strazi. Provizii mai avem, dar paine ne trebuie zilnic.Ne aduce armata painea?
20
5
Mult mai multa mooie cu lamaie sa nu ti se aplece
21
11
care..ARMATA???mai are ROMANIA..armata???glumiti...
19
9
Astia care postati mai jos, sunteti in categoria 65 asa i?
5
13
Foarte bine. Restrictie pana scapam de virus.
14
13
Scoaterea armatei pe strada miroase a dictatura militara. A mai scos unul armata in strada si a racit la plamani cu gloante de 7,62 mm.
22
20
Mutu a fost sunat de merkel sa bage spaima in popor mai tare
19
17
Deci cei peste 65 ani nu vor mai putea iesi din casa! Cine le ia pensia de la bancomat, cine le asigura alimentele necesare, cine le duce gunoiul etc etc?! Nu toti au copii, nepoti care sa- i ajute! Ganditi inainte de a legifera! Dotati spitalele! Ati avut 3 luni la dispozitie de la agravarea situatiei in lume si nu ati luat nicio masura pentru pregatirea sistemului de sanatate! E genocid in randul medicilor pentru ca nici macar ei nu au avut mijloace de protectie. E scandalos!!!
30
13
Trebuiau inchise granitele si armata scoasa pe strazi de acum o luna! Romanii nu stiu decat de frica! Apropos, acum armata si politia nu mai sunt prosti? Nu mai au salarii si pensii nesimtite? Intreb pt un prieten privat care sta ascuns sub pat de o sapatamana
28
23
masura e pentru cocalarii care s au pishat p noi zilele din urma. noi in casa si fereala ei la beute si cu masinile cu manele la maxim pe strazi. inclusiv mamiticile cu copii in parc desi eu era in casa sa le protejez. degeana am stat ca acum stam toti. pentru cei care s au pisat pe noi suferim toti. ca asa i romanica. unii e mai jmkeri ce plloror.
32
13
Prostii mei, imi bat joc de voi dupa propria-mi pofta, v-am luat libertatea de miscare, urmeaza sa va tai salariile, iar voi tot pe mine ma votati, prostii mei.
33
18
Bai Presedinte prost si idiot si analfabet , ne obligi sa stam in casa , ai inchis tot dar nu ai implementat nici o masura de ajutor pt cei care stau in casa . Noi ce facem in casa daca nu producem nimic ? Ai spus la Romanii plecati din tara la munca sa nu vina acasa . Pai bai jegosule oamenii aia daca au trimis luna de luna banii munciti in tara si au ramas fara locuri de munca unde mortii matii sa se duca ? Pleaca tu din tara asta ca nu faci nimic nici macar in ceasul al 12 lea . TE AM MAI SI VOTAT CA PROSTUL !!!
36
27
A vorbit iar de pe promter alogenul. Huooo
30
17
I-ai cerut voie lui Merkel sa vii acesta ordonata?? Chiar nu va este rusine?? Veniti cu ceva concret sa ajutati oamenii si economia..sau poate vreti sa vedeti care este potentialul de a indura al romanilor...veti ramane surprinsi...DAR..si cand va veni timpul platii...
27
18
E doar o gripa, de la gripa o mica parte chiar moare, asa e de cand e lumea. Dar mai nasol e ca masurile astea vor baga in saracie aproape intreaga lume... Evident mai putin securistii si pensionarii.
22
26
or sa va fwta din dos!!bwahahahaha
17
9
FOARTE MULTI CIRCULAU FARA ROST .
40
14
instiintarea de virus in china o stia presedintele , stia ca se va extinde in europa de acum patru luni!s a dorit sa o sperie cu anticipatele !daca eram pregatiti eram !asa ca acum e tarziu!
24
2
Acum sunt buni bugetarii?
24
21
S-a intalnit mutu' din deal cu betivanu' din Lac sa salveze diaspora. Diaspora trebuia intinsa pe fasie la granita de acum o luna si nu trebuia lasata sa imprastie virusul prin toate localitatile Romaniei.Huo!
36
15
Trebuie cateva exemple dure pentru distrusii care nu respecta pe nimeni. Si astia care comenteaza mai jos si carora nu le convine nimic pot sa treaca granita fraudulos ca pe timpul lui Ceasca, daca aici nu le convine
35
19
Asa trebuie facut, pe care il prinde aiurea pe strada sa ii dea si o mama de bataie, sunteti tampiti daca nu va supuneti legilor si meritati pedepse grave. Trebuiau aplicate de acum 2 saptamani legile astea! Care nu crede in virus sa il infecteze fortat si sa il inchida in mina!
32
26
Aceste masuri trebuiau adoptate mai demult iar dupa cum bine se stie ordonanta militara o da ministrul apararii iar armata nu este pe strazi! Ati vrut sa mai faceti bani prin splicarea de amenzi?
23
17
Trebuia de la inceput. Nu lalaiala tipica pnl
27
17
O sa te mai aleaga dracu! Ca sa nu mai vorbim de un mini raboi civil! Dar daca asta vrei ... laissezr faire laissez passer! Pana cum ne beleati de bani si acu brusc v-a gasit grija de sanatatea noastra! Iete-te...!
32
19
Urmeaza adevaratele anunturi despre economie. Populatia trebuie tinuta in case ca altfel este revolutie. Cand nu mai ai ce pierde... poti scoate pe oricine pe strazi.
31
17
ai vandut tara jidanilor de te-au premiat cu drept intre picioare acuma vrei sa ne omori pe toti ca jidanii sa-si mute kibuturile in romanica ai,curva Dracului
31
19
Puie M S D!
21
25
deci e nasolie
30
7
te-am votat degeaba, esti mai dobitoc si mai odios si decat Basescu. Stai ca o vaca la cotroceni si il lasi pe arahat sa ne conduca ca intr-o republica islamica. O sa-ti primesti alegerile anticipate la care poftesti, alegeri anticipate pentru Presedentia Romaniei jigodie, nu te prinde anul nou la Cotroceni.
41
40

REPLICA

LOTO

6/49
33725484010
5/49
32319203522
joker
22391819369