REPLICA ONLINE CONSTANTA

8.1° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
8.1° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

Iohannis a făcut SENZAȚIE, la Iași: Buluc pentru poze cu președintele

Iohannis a făcut SENZAȚIE, la Iași: Buluc pentru poze cu președintele

Replica API 5 octombrie 2019 | 00:00 251

Preşedintele Klaus Iohannis a vizitat, vineri seară, Palatul Culturii din Iaşi şi a făcut poze cu mai mulţi ieşeni, dar şi cu turiştii aflaţi în zonă. El va participa, sâmbătă dimineaţă, la Adunarea Regională a organizaţiilor PNL Nord-Est, potrivit news.ro, citat de stiripesurse.ro.

Preşedintele Klaus Iohannis a ieşit împreună cu soţia sa, Carmen, în jurul orei 20.15, din hotelul unde sunt cazaţi şi s-a deplasat pe jos la Palatul Culturii.

În faţa Palatului, preşedintele a făcut poze cu câţiva ieşeni, dar şi cu un grup de turişti aflat în zonă.

Potrivit unor surse din cadrul Palatului, cuplul prezidenţial a vizitat Turnul cu Ceas de la Palatul Culturii, ghid fiind chiar directorul instituţiei, Lăcrămioara Stratulat.

Vizita şefului statului la Palatul Culturii a durat o jumătate de oră.

Klaus Iohannis a revenit în hotel în jurul orei 21.00.

Preşedintele României, Klaus Iohannis, va participa, sâmbătă, la Adunarea Regională a organizaţiilor PNL din regiunea Nord-Est, la reuniune fiind aşteptaţi peste 1.500 de membri şi simpatizanţi liberali din Moldova.

Este pentru a treia oară în acest an când preşedintele Klaus Iohannis vine la Iaşi, după ce în luna ianuarie a oferit oraşului titlul de "Capitală Istorică a României”, iar în luna mai a participat la dezbaterea proiectului „România

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
sa sugeti poola! Cu toata mobilizarea voastra, votul tarii conteaza! La prezidentiale si mai ales la parlamentare o sa luati o muie de nu o sa puteti sa o duceti. Si apropo, "unu" este la fel de prost si azi, de, ca orice pesedeu care se respecta.
2
1
Poze cu momaiA
2
2
Era la moda sa-ti faci poze cu maimuta. Cum maimute nu erau,oamenii si-au facut poze cu Iohannis. Unii se suie pe vagoane,pa cladiri,se pun la marginea prapastiilor sau se pozeaza in fata unor masini scumpe. Asta este nivelul unora.
5
6
Este comportamentul politic al lui Johanis! A incalcat Constitutia, mai mult decat a facut o Basescu, a avut iesiri publice lamentabile si pe plan extern a fost nul! Mai lasati ma cu personajul acesta jalnic!
7
8
am facut ce am putut dar noi nu am venit in fata tarii sa promitem si sa cerem voturi. Pentru ca am avut bun simt!
7
2
Toti saracii stau in fata unui telefon sau calculator si comenteaza,ce dracu sunteti voi in viata!!!!!1 neica nimeni,voi ce ati facut pentru tara???Ai dracu saraantoci
3
11
normal ma poponare, ce ai putea sa arati tu altceva?
7
5
curul si outele in CONSTANTA
9
8
lumea facea poze cu maimuta. Vad ca nu s-a schimbat nimic
11
6
Joianis prinde inca la prostime
13
6
Ce sa vizitezi in jumatate de ora la Palatul Culturii din Iasi? Holul principal si toaletele si timpul s-a terminat. Vizite de acest fel sunt praf in ochi pentru prosti.
15
4

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614