REPLICA ONLINE CONSTANTA

21.2° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
21.2° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Iohannis află luni dacă va fi suspendat

Iohannis află luni dacă va fi suspendat

Replica API 6 iulie 2018 | 14:18 375

Liderii coaliției de guvernare, Liviu Dragnea (PSD) și Călin Popescu Tăriceanu (ALDE), vor stabili, luni, dacă declanșează procedura de suspendare din funcție a președintelui Klaus Iohannis, notează evz.ro.

Ei spun că Iohannis, prin refuzul de a emite decretul de revocare a procurorului-șef DNA, Laura Codruţa Kovesi, încalcă legea fundamentală a României, Constituția. Pentru suspendarea din funcție a șefului statului, este nevoie de votul majorității parlamentarilor. „Eu am discutat acum (ieri, n.red.) cu domnul Tăriceanu şi i-am spus că, din punctul meu de vedere, suspendarea preşedintelui trebuie să fie o opţiune serioasă”, a afirmat ieri Dragnea. „Şi domnul Tăriceanu a spus că este de acord şi că trebuie să analizăm foarte serios zilele astea şi că luni trebuie să luăm o decizie - da sau nu”, a adăugat liderul PSD.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Suspendati-l. Abia astept sa am un motiv sa ma prezint la vot si sa-l votez si eu acum presdinte.
0
0
Ce ati votat aia aveti. Dupa ce-l suspenda repede la psihiatru si apoi la puscarie cu el.
3
3
suspendat de cine, de un puscarias care vrea sa fenteze puscaria cu riscul vanzarii tarii si a poporului? a facut , un PSD-ist un sondaj , legat de acest subiecr, rezultatul ar trebui sa le dea fiori pe sira spinarii- 91% nu sunt de acord, pacat daca sondajul era facut de un alt pres si sluga pieleanu, rezultatul era cel pus din pixul acestui slugoi
4
2
DRAKU MAI REPEDE DE INFRACTOR ORDINAR.
6
1
Hai ma fatalailor, suspendati-l, sa vedeti atunci ce mooie o sa luati toti psd-istii si sustinatorii vostri trepanati!
4
3
ARE NEVOIE URGENTA DE UN ROMAN CARE SA CONDUCA TARA, NU DE UNUL CARE SA O VANDA BUCATA CU BUCATA!A FOST IMPUS CA SA DISTRUGA TARA!
3
2
urgent suspendarea infractorului neamt
9
5
cea mai mare greseala pe care o pot face e sa suspende presedintele, sa vezi atunci...
10
5
de lichele si panarame are nevoie cei din fotografia de mai sus.de limbile voastre aspre au nevoie sa il spalati pe neamt pe coaie si pe unguroaica in cur.
4
10
Hooo , potailor , va-ti trezit cu noaptea in cap si latrati ca niste javre . URGENT SUSPENDAREA . Cum explici averea lui dragnea ?
3
8
Suge-o Dan!
7
2
Urgent la puscarie cu voi astia care mancati cacat
5
6
ROMANIA ARE NEVOIE DE UN PRESEDINTE ROMAN CARE SA I REPREZINTE.PE MINE CA ROMAN KLAUS WERNER IOHANNIS NU MA REPREZINTA.EL REPREZINTA PE DOAMNA CODRUTA LAURA KOVESI.UN PRESEDINTE CINSTIT CUM ESTE DUMNEALUI TREBUIE SA SI PLATEASCA DATORIILE CATRE STATUL ROMAN CUM ISI PLATESTE ORICE ROMAN.SUSPENDAREA URGENTA ESTE SINGURA SOLUTIE SA IESIM DIN ACEASTA CRIZA.ANAF UL SA I IA BANI SAU SA I PUNA SECHESTRU PE CASELE FURATE PRIN FRAUDA SI FALSURI.
12
8
Singura solutie este sa votati miscarea populara si pe presedintele Traian
2
9
Sper sa suspende preseditele.
13
11
asta e Neamt ,nu a votat constitutia ,cum vreti sa o respecte. de ce ati votat un dilimachi.
13
12

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367