REPLICA ONLINE CONSTANTA

4.4° Constanța Mar., 19 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6673
4.4° Constanța Marți, 19 Martie 2024 Anul XX Nr. 6673
 

Iohannis: Am solicitat să ne ocupăm cu precădere de categoriile mai vulnerabile, unde vom aprofunda măsurile în zilele următoare

Iohannis: Am solicitat să ne ocupăm cu precădere de categoriile mai vulnerabile, unde vom aprofunda măsurile în zilele următoare

Replica API 1 aprilie 2020 | 00:00 1076

Klaus Iohannis

Preşedintele Klaus Iohannis le-a solicitat marţi membrilor Guvernului, la şedinţa care a avut loc la Palatul Cotroceni, să se ocupe cu precădere de categoriile mai vulnerabile de români, arătând că măsurile în aceste cazuri vor fi aprofundate zilele următoare.

"În finalul şedinţei - şi asta vreau să subliniez - am discutat pe larg măsurile de protecţie socială care se impun în această perioadă, plăţile pentru şomaj tehnic care trebuie să vină la timp, plăţile pentru şomaj care trebuie efectuate la timp, alte măsuri care se impun în cămine pentru bătrâni, în diferitele situaţii şi am solicitat să ne ocupăm cu precădere de categoriile mai vulnerabile, unde vom aprofunda măsurile în zilele următoare", a spus şeful statului, potrivit Agerpres.

El a reiterat apelul privind respectarea normelor de igienă şi de distanţare socială.

"Dragi români, respectaţi măsurile impuse de autorităţi. Vă asigur că împreună vom trece peste această perioadă grea", a afirmat Iohannis.

Şeful statului a avut marţi o şedinţă de evaluare şi prezentare a măsurilor cu privire la gestionarea epidemiei COVID-19 cu prim-ministrul Ludovic Orban, ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, ministrul Sănătăţii, Nelu Tătaru, ministrul Muncii şi Protecţiei Sociale, Violeta Alexandru, şi şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă, secretarul de stat în Ministerul Afacerilor Interne Raed Arafat.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
fara a spune nimic-limba de lemn
2
1
Da cum spune prostul satului,vom trece impreuna prin aceste momente dar unii vom ramane altii vom pleca, asta nu a zis o.
2
1
fiecare romulan sa aiba doua case pana la urmatorul vecin si inainte si inapoi,si la stanga si la dreapta asa cum am eu,kkt mare
2
1

REPLICA

LOTO

6/49
294439101410
5/49
31213917-03-20243 0 1 5 5 7 6
joker
371118333920