REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.4° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
17.4° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

Iohannis: "Aştept ca Poliţia să explice cum l-a pierdut pe Sebastian Ghiţă"

Iohannis: "Aştept ca Poliţia să explice cum l-a pierdut pe Sebastian Ghiţă"

Replica API 25 ianuarie 2017 | 00:20 348

Pentru dispariţia de sub filaj a lui Sebastian Ghiţă trebuie să dea explicaţii Poliţia Română, a declarat şeful statului în drum spre Strasbourg, unde participă la ceremonia de marcare a Zilei Internaţionale de Comemorare a Memoriei Victimelor Holocaustului.

Sebastian Ghiţă este un „infractor fugar”, iar poliţiştii au toată responsabilitatea pentru găsirea acestuia, a declarat, marţi, preşedintele Klaus Iohannis. Potrivit acestuia, în scandalul legat de dispariţia lui Ghiţă de sub filaj s-ar încerca mai degrabă o „dispersarea responsabilităţii asupra SRI”, deşi datoare cu explicaţii şi identificarea fugarului ar fi Poliţia Română, scrie Digi24.

„Aştept ca Poliţia să explice cum l-a pierdut pe Sebastian Ghiţă şi de ce nu îl găseşte. Dacă îl găsesc, bravo lor, dacă nu, să explice de ce nu îl găsesc. Dacă nici asta nu pot face, atunci cu ce se ocupă?! Se încearcă dispersarea responsabilităţii asupra SRI, dar nu e o problemă de securitate. Bine s-a spus despre el, Ghiţă e un infractor fugar”, a declarat Klaus Iohannis, potrivit postului Digi24.

Omul de afaceri Sebastian Ghiţă a dispărut la sfârşitul lunii decembrie, iar de atunci a lansat, prin intermediul unor înregistrări difuzate de postul TV pe care îl controlează, mai multe acuzaţii împotriva fostului prim-adjunct al directorului SRI, generalul Florian Coldea. În momentul dispariţiei, Ghiţă era filat de poliţişti, se afla sub control judiciar şi avea obligaţia să se prezinte la Parchet sau Poliţie, ori de câte ori, era chemat.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
acest elefant ce nu pot crede ca a fost prof. la cat ai debitea-za neuronul doar tampenii, cretinitati, nu merita sa mai fie pres. nici macar o zi, el care trebuia sa fie mediator nu instigator la manifeste, greva poate chiar mai rau daca ar fi iesit si cei de partea PSD-ului caci stim cu toti cati sant, oare ce ar fi fost acolo ? Da-ti demisia de onoare daca vrei sa scapi basma curata, sper ca vezi oameni tai din PNL inclusiv serviciile te dezaproba la ceeia ce ai facut si ceri sa faci cu acest referendum : Mars la kkt ca altceva nu meriti !
1
1
sugi pula CONSTANTENILOR pe care ii numesti de cacat . ma-ta a fost de cacat , uite ce a nascut !
2
3
Dispar sute de hectare de padure in fiecare zi,lemnele sunt carate cu ditai masinoaiele si ,,otoritatile'' nu sunt in stare de nimic. Avem clanuri de interlopi periculosi recunoscuti de toata tara,mai celebri decat scriitorii clasici dar ,,otoritatile'' se multumesc doar sa-i tina in carnetelele de notite. Talhari si hoti sunt puzderie,ca paduchii prin toata tara si sunt veseli,o duc bine. Ce dracu',in singur om,alde' Ghita nu poate sa scape ?
4
0
sa ne spuna Despescu marele politist sef , peste sefi, cum a fugit Ghita, sau poate d'asta la 1 Decembrie a mai primit o stea de chestor ia spune dl doctore, chestor, care sunt marile fapte de arme, pentru care ai fost marit in grad ??? ca pe mine m-au lasat la vatra,...
2
3
Se cauta infractorul penal, care s-a lasat a fi scapat !? !?......
2
1
cum ti-ai pierdut si tu mintile d-le Iohanis cand ai afirmat ca ai cumparat de la PEPPS 5 case cu banii din meditatii.
3
4
intreaba-l pe ministru Tudorache, ca el era sef atunci
4
3
Se vede ca traim intr-un oras de cacat plin de oameni de cacat cand citesti comentariile articolelor.Ciuma rosie e bine inradacinata in mintea constantenilor.
3
6
Ministrul de interne din Cabinetul tau, tehnocrat, papagalule pentru ca Ghita atunci a sters-o! Sau vrei sa dai vina tot pe astia de la guvernare? Astea sunt incercari patetice sa mai obtii si nu niste amarate de voturi, draga Klausica!
8
5
unui individ ce sa aliniat ca expl. de ziua Romaniei cu puscariasul si coruptul identic lui nemernicu de base ?
6
3
o sa l belesti la dna pwlla pe Ghita tu si kovesi alta artista de cabaret.
9
5
Iohannis, de ce le iei apararea lui kodri si lui floricica , uremeaza cumva episodul lui klau...., fugar ,fugar dar graieste adevar!
10
4
O astepti pe ma ta! Eu circulam cu un bolid care prinde si mai mult de 200, iar politistii cu masini prapadite cu care i ati dotat de alungul anilor... Ce plm nu intelegi?
12
2

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218