REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.1° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
12.1° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Iohannis atacă din nou Guvernul!

Iohannis atacă din nou Guvernul!

Replica API 7 noiembrie 2017 | 10:51 459

Președintele Klaus Iohannis a lansat luni, un nou val de critici la adresa guvernului, în contextul în care ministrul Finanțelor, Ionuț Mișa, a anunțat că ordonanța de urgență privind modificarea Codului fiscal va intra în ședința de Guvern de miercuri. Iohannis a subliniat că în cazul acestei ordonanțe de urgență este nevoie de ”evaluări serioase”, ”un studiu bine fundamentat” și că este inoportună implementarea acesteia de la începutul anului viitor, relatează B1 TV.

”Cred că vă amintiți că mi-am arătat întregul scepticism față de anunțatele modificări în legislația fiscală. Am numit acest comportament al PSD o țopăială fiscal-bugetară și tot ce am auzit îmi confirmă că evaluarea mea a fost cât se poate de exactă. Aș fi preferat să văd azi un guvern hotărât să facă evaluări serioase. Nu am văzut așa ceva. Am văzut întâlniri tot între aceiași politicieni care au venit cu aceleași opinii. Am văzut că în afară de inițiatori toată lumea este împotriva acestor modificări. Cred că trebuie să dea de gândit oricui care dorește să facă modificări atât de ample și vede că nu vrea nimeni să meargă pe aceeași linie. Cred că s-ar impune o amânare semnificativă, un studiu foarte bine fundamentat. Este total inoportun să se țintească ca și dată de implementare 1 ianuarie 2018”, a declarat Klaus Iohannis, conform b1.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Daca un presedinte isi ataca guvernul si parlamentul, e bine. Ne place dictatura,noi credem ca un oarecare,fie el si profu' de fizica, odata ales presedinte,devine Mesia genial si suficient pentru tara,uns al lui Dumnezeu si posesor al sumei stiintelor Terrei bagate in cap prin cur, prin intermediul fotoliului prezidenttial. Ce sa mai mergi la vot? La botez va spune popa ca se accepta sefu' si gata,nu conteaza cine e si cum e sefu' ala,deci copilu' matur este absolvit de nevoia votului. Bai Iohannis,de ce nu iubesti Romania? E chiar asa nasoala pentru tine?
1
0
DLE PRESEDINTE PUNETI JURISTII LA MUNCA, CAUTATI SOLUTIILE SI DIZOLVATI ACEST PARLAMENT DE DOI BANI
2
1
stroie un ministru drept si corect sa vede ca a lucrat in armata raja constanta este un exemplu cum sa reabilitat si functioneaza cine nu stiece a facut vorbeste aiurea.
1
3
Dati-l afara PE turnatorul Stroie,a furat toata Constanta,si acum a venit sa toarne ceva parlamentari la securitate ,ASA se salveaza El,mafiotul,mizerabilul,ptr tot ce a furat
7
2
ASA PRESEDINTE EXCEPTIONEL
2
4
Foarte bine ! Bravo d-le presedinte ! Avem cea mai proasta guvernare, din pacate.....
6
3

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614