REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.4° Constanța Joi, 18 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6703
10.4° Constanța Joi, 18 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6703
 

Iohannis către Dragnea: Vă rog frumos să-i învățați și pe membrii Guvernului programul de guvernare

Iohannis către Dragnea: Vă rog frumos să-i învățați și pe membrii Guvernului programul de guvernare

Replica API 5 ianuarie 2017 | 00:10 350

Președintele Klaus Iohannis i-a solicitat miercuri, la Palatul Cotroceni, președintelui PSD, Liviu Dragnea, să-i învețe pe membrii Executivului programul de guvernare.

"Domnule președinte Dragnea, aflarăm de la televizor că sunteți singurul care cunoaște programul de guvernare din scoarță în scoarță. Vă rog eu frumos, învățați-i și pe ei", a afirmat șeful statului după ceremonia de depunere a jurământului de învestitură de către Cabinetul Sorin Grindeanu.

sursa: Agerpres

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
kokos, gheorghe, dan batan, elena zis nuti spima...voi sante-ti cretini si nu intelegeti ori sante-ti tampiti ? cu siguranta aveti ambele calitati, va doresc sa nu va puteti bucura de ceeia ce vor face astia ptr. popor !
1
2
de ce acesti ziaristi il pupa in cur pe werner , presedintele s-a adresat mizerabil membrilor guvernului . cu ,,ei ,, te adresezi celor de acasa .
2
1
Faptul ca este calm si vorbeste putin inseamna ca are un temperament flegmatic sau melancolic. Tu nu suporti persoanele colerice. Dar sa fie clar un temperament flegmatic nu este cu nimic mai bun decat unul coleric in ceea ce priveste inteligenta. Tu nu suporti colericii pentru ca esti prea stresat si ai nevoie de mult calm in jur.
4
0
Bai Murphy, presedintele nu guverneaza , asa ca nu trebuie sa invete programul.Eu sunt multumit de Johanis , apreciaza viata de calitate, e calm si vorbeste putin, nu suport oamenii agitati. Sunt unii proveniti din familii mai dubioase de scandalagii si betivi care vor altfel de oameni, care sa faca circ la televizor.
5
4
Domnule Presedinte, mai intai trebuie sa va invete pe dumneavoastra Programul de guvernare si apoi pe ceilalti, dar asta numai daca recunoasteti cu sunteti profesor si vreti sa invatati.
5
2
oftica e boala grea , mars acum in pula mea !
3
7
Doamne,citesc si nu pot crede ,ca voi cei care va declarati multumiti de prestatia acestui presedinte, sunteti romani,omul asta uraste acest popor si prin acel rinjet pe care il afiseaza ,arata dispretul lui fata de romani.ESTE PLIN DE URA ,UN ASEMENEA OM ,NU POATE SA FIE PRESEDINTE DE TARA.
7
6
Foarte tare.....! Super postarea: "dan", felicitari !
10
4
Cred ca a inteles si dracnea ceva,presedintele i s-a adresat in limba teleormaneza!
9
3
Precizarea presedintelui este foarte tare! Are dreptate!
12
3
ba tu ori esti prost ori tampit, dar cred ca ai amandoua calitati, oare nu stiu daca te vei bucura de toate beneficiile astora si ma gandesc poate te vei spanzura la cat gandesti, macar sa-i inveti si si pe cei ce te aproba si sustin sa nu cheltuie bani si pe voi !
2
10
gloata de prosti din guvern e un paravan pentru hoti si imorali ca tine. Spalati pe creier de antenisti si ghita tv! Voi sunteti si prosti si rai, la fel ca sefu ales.
15
6
Cat de nesimtit, nemtalaul, mare si prost. Dupa ce-i prost ca noaptea si dusmanos. Inseamna ca , cacanarul asta e la fel ca nemtalaul, mare si prost.
11
20
Super solicitare : punct ochit, punct lovit ! Felicitari d-le presedinte ! Aveti o prestanta de inalta clasa !
22
10

REPLICA

LOTO

6/49
33725484010
5/49
32319203522
joker
22391819369