REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.4° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
13.4° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Iohannis, către Meleşcanu: Mi-a plăcut că aţi menţionat obiectivul aderării la Euro, chiar dacă unii dintre conducători nu au înţeles

Iohannis, către Meleşcanu: Mi-a plăcut că aţi menţionat obiectivul aderării la Euro, chiar dacă unii dintre conducători nu au înţeles

Replica API 31 august 2017 | 02:11 374

Președintele Klaus Iohannis a declarat, miercuri, că aderarea la zona euro este un pas esențial pentru întărirea rolului României în plan european, context în care a subliniat că acest lucru va fi explicat și unora dintre ''conducătorii'' țării noastre.

Preşedintele Klaus Iohannis a menţionat, la întâlnirea cu diplomaţii, români, că aderarea la Euro reprezintă un obiectiv al României, şeful statului adresându-i-se ministrului de Externe, Teodor Meleşcanu, căruia i-a spus că i-a plăcut că a menţionat acest obiectiv.

"Domnule ministru, mi-a plăcut că aţi menţionat acest obiectiv, chiar dacă unii din conducătorii României nu au înţeles despre ce este vorba, dar o să ne străduim să le explicăm", i-a spus Iohannis lui Meleşcanu.

Ministrul de Externe, Teodor Meleşcanu, a declarat luni, pentru publicaţia poloneză Polish Rzeczpospolita, că România ar putea adera la zona euro în 2022, în acest moment fiind îndeplinite toate condiţiile pentru acest lucru, dar că ţara noastră va mai aştepta cinci ani pentru a nu fi afectaţi cei cu venituri mici, în special pensionarii, potrivit RTV.NET.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Profu' de fizica are lacune mari la alte materii. A fi sef nu inseamna ca instantaneu,odata cu titlul, ai castigat glagorie in plus. Asta este marele pacat al marii majoritati din sefimea Romaniei,la toate nivelurile,convingerea ca un titlu te face destept,fara studii in plus. Melescanu a ragait politic,mai putin economic,Iohannis a luat vrabia din zbor si a ragait la randul lui. Astia nu vad realitatea celor inca ramasi in Romania,nici pe cea economica la modul profesionist,dar ragaie si imping tara mai adanc in rahat. Vai de noi...
0
1

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614