REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.7° ConstanÈ›a Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
13.7° ConstanÈ›a Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Iohannis, către noii miniştri: Sper ca într-o zi să-mi explicați cum veți face în așa fel încât să vă încadrați într-un deficit bugetar de 3%, să creșteți salariile, să scădeți impozitul, TVA...

Iohannis, către noii miniştri: Sper ca într-o zi să-mi explicați cum veți face în așa fel încât să vă încadrați într-un deficit bugetar de 3%, să creșteți salariile, să scădeți impozitul, TVA...

Replica API 5 ianuarie 2017 | 00:10 342

Președintele Klaus Iohannis a declarat miercuri că noul Guvern are promisiuni complicate de îndeplinit și le-a solicitat membrilor Cabinetului Sorin Grindeanu să livreze ceea ce a fost promis în campania electorală.

"Din acest moment, dumneavoastră sunteți Guvernul României. Aveți o misiune grea, aveți de îndeplinit promisiuni complicate. Trebuie să livrați ceea ce a fost promis în campania electorală. Așa îmi imaginez că după alegeri trebuie să pornească un Guvern. Campania electorală nu este doar un circ mediatic, cu toate că și asta este, ci în campania electorală s-au făcut promisiuni. De asta ați fost votați și mă adresez aici celor care sunt parlamentari și șefi în Parlament și asta trebuie să livreze Guvernul", a afirmat șeful statului după ce membrii Cabinetului Sorin Grindeanu au depus jurământul de învestitură.

"Sper ca într-o zi să-mi explicați cum veți face în așa fel încât să vă încadrați într-un deficit bugetar de 3%, să creșteți salariile, să scădeți impozitul, TVA și multe alte lucruri. Eu îmi doresc să faceți aceste chestiuni", a spus șeful statului, conform Agerpres.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
EU EU POT EXPLICA CUM.EXACT CUM AR FI FACUT SI VASNICI DE LA PNL.II SATISFACATOR RASPUNSUL.PARCA A-TI FI FRATE CU BASAUL EL AVEA ASA NELEMURIRI.ASTAZI II CERSETOR PRIN PARLAMENT SE HRANESTE DE LA BUGET.ASA POSIBIL SA DEVENITI SI DVS INTR-UN VIIT NU NU PREA INDEPARTAT.ERMINATIVA PRIMUL SINGURUL MANDAT CU ATRIBUTIUNILE CONSTITUTIONALE SI DEVENITI AMINTIRE URITA.
1
0
Dulapu draku eu nu te-am votat..
0
1
Am SOLUTIA PT SCADEREA CELOR102 TAXE ..DE ACESTE TAXE SA NU BENEFICIEZE VOTANTII PNL PMP USR....NUUUU PT EI 600RON..TVA25LA SUTA SI DIMINUARE SAL CU 25 LA SUTA PT TOTI MUISTI LIBERALI BASISTI PE TIMP DE 25DEANI..ASTFEL VOR RAMANE BANI PT NOI...VOTANTII PSD -ALDE..PT MINORITATI SI...UDMR...BASISTI LIBERALI NU VOR POMENI CI SAMI BAG PULA NMORMANTUL MAMI LOR DE LEGIONARI MAFIOTI.
1
1
de ce-ai facut pe 1 Dec. si ce dosare ai si spui cu nonsalanta ca sant penali si inculpati pe functii, iar tu stai ca ... pe scaunul de mare arta si nu gandesti la ceeia ce ati debiteaza neuronul ! Ar fi mare respect sa-ti dai demisia singur la tampeniile spuse si situatie in care te afli, iar cei comentati de tine sant alesi de popor nu de tine ori partid !
0
0
asta nu a putut spune la comferinta de la CSM decat ca habar nu are de ce este pres. avand inclusiv el dosar pe rol si felul in care se uita arata ce ani.... este
0
1
Declaratiile DNA privind lupta impotriva corutiei,a devenit ea insasi o unealta a coruptiei politice.Kovesi si alina bica se urau de moarte la fel si elena udrea cu kovesi.Codruta avand pixul in mana le-a arestat pe cele doua pe motive stiute numai de codruta si coldea.Sper ca ICCJ sa anuleze condamnarea,alina bica deoarece nu a gresit cu nimic la fel si dna elena udrea nu a gresit cu nimic.Asa cum a spus dl basescu codruta si coldea trebuie sa fie luati nu pentru ce spune ghita ci pentru STELI,florica si pescariu i-a lasat cu bani
0
1
din meditatii, domnule dulap!
1
1
Iohannis a imprumutat felul scarbos basist de a se comporta cu lumea din jur. Meltenismul ,toparlania,aroganta, il fac sa se detaseze sever de restul comunitatii din care provine. Cred ca sibienii sunt cam rusinati ca sunt facuti de ras,cam cum am fi si noi daca de exemplu Mazare ar fi fost presedinte si s-ar afisa pe la Cotroceni in costum de faraon,cu niste pasarici pe langa el.Macar Mazare nu cred ca ar fi asa de dispretuitor si cu comportament de necioplit suparat si pe vantul care bate nu cum vrea el.
3
2
Domn Presedinte,ma asteptam sa stabiliti precis ziua in care PSD sa va dea explicatii in legatura cu deficitul bugetar.Ma gandesc pentru a nu pierde vremea sa va dea prin SMS pana dupa sarbatorile ...Pastelui crestin nu al cailor.Cu ocazia asta poate reflectati mai atent la cheltuielile imense pentru informatizare dar si la lipsa ori calitatea rezultatelor in toate domeniile.Deocamdata actalul guvern a trecut la fapte.De unde?Stiu ei!Guvernul este cam umflat,greu de gestionat dar este la primul pas.Cat despre bogati si saraci este o caracteristica a capitalismului binecuvantat.
1
0
DL.Pres.Iohannis a ramas singur in lupa cu comunisti ,securisti si membri ai partidului comunsist PSD.Ciorbea ,Mitrea si Luca sunt asociati la Tabara de Copii Navodari,au distrus Tabara si acum vor sa-l distruga si pe Presedinte ,ciorbea nu va reusi sa blocheze legea 90 din 2001,ca sa ajunga sa ne conduca condamnatii.S-a dat publicitatii, ca fica teroristului isarescu are un teren la tabara nord si il vinde cu 15 mil.de euro,de unde a avut acest membru al lovituri de stat de 1989 ca sa abie acest teren in plus are si un IAS cu mii de ha cu vie.Au furat tov.care au confiscat revolutia.
4
1
Sasule, mai taiem din salariul tau,recuperam taxele si impozitele restante de la casele tale, taiem achizitionarea avionului, mai taiem din plimbarile pe care le faci, mutam matracuca de la Sibiu la Bucuresti ca sa nu mai cheltui tu saptamanal cu deplasarile incolonate...etc
4
6
De unde veniti voi psd cu relaxarea asta fiscala si cu majorari de salarii, pensii, indemnizatii etc?Mai continuati si proiecte incepute ,modernizati scoli, construiti spitale!!! Despre ce vorbim?Activati cumva legea ilicitului,ca nu vad sursele si resursele??Sa ne explice dl Dragnea .
10
3
Simplu domnule presedinte, prin munca asidua, colectiva, nu ca matale care ai furat 6 case si te-au prins cu rata-n gura si te jura ca nu fura, ai ce zici domnule presedinte, ghinion, nu-i asa ? O sa ai si mata parte de mult ghinion in curand ! Echipa PSD e ok, dornica de munca ca voi tehnocratii de furat ! Adio cu pica para malaeata in gura lui natafleata ! Poporul a votat foarte bine si va primi pensii si salarii mai mari, preturi mai scazute, adio capitalism salbatic domnilor tehnokrati.
6
13
Unii din voi sunteti sub orice critica. Va sugerez sa luati tot partidul PSD...sa vi'l bagati in c-u-r si sa va duceti pe o planeta indepartata
14
6
Iohannis cand promulgi cele 102 taxe? De ce se incaseaza taxa de timbru de mediu daca curtea europeana a declarat-o a fi ilegala?
9
2
astia au promis nu ca ciolosisti ce au distrus iar tu le-ai tinut trena, ti-ai facut de cap ca pe mosia mati cu jigodiile ce trebuie sa dea socoteala si tu cu casele agonisite prin furaciuni. si n. n. tampenii, acum vrei astia sa discute cu mutu ce fugea de raspundere !
7
8
Ne incadram in deficit confiscand casele ce nu pot fi justificate, ba nu mint chiar daca sunt justificate tot le confiscam!
6
7
Chiar asa, au promisiuni complicate de indeplinit, sa livreze ceea ce au promis, ca la promisiuni nu-i intrece nimeni pe, pesedei. Felicitari d-le presedinte, aveti o prestanta, discurs si prezenta de inalta clasa !
20
13

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102