REPLICA ONLINE CONSTANTA

6.4° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
6.4° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

Iohannis critică dur proiectul de buget

Iohannis critică dur proiectul de buget

Replica API 27 ianuarie 2017 | 00:00 348

Klaus Iohannis

Președintele Klaus Iohannis i-a transmis joi o scrisoare premierului Sorin Grindeanu în care atrage atenția că abordarea privind construcția bugetară nu dovedește responsabilitatea pe care „angajamentele politice și instituționale” o impun în actualul context de securitate regional și internațional, notează agerpres.ro. El susține că, în condițiile în care proiectul bugetului general consolidat pentru 2017 prevede o creștere a cheltuielilor totale, față de 2016, de aproape 31 miliarde lei, ceea ce reprezintă o creștere de peste 15% față de cheltuielile efectuate în 2016, reducerea bugetelor pentru domeniul securității naționale este nu doar nejustificată, ci total inoportună.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
sa te apere ca romanii sunt toti plecati din tara.
0
0
Muie iei?Si nu oriunde ci ,in gura!
0
0
ajunge bai nemernicule, mai lasa-i in pace ca deja le este scarba cand te vad chiar si la ai tai jegosule mancaneai .....
1
2
lasati-l naibii de buget ca e varza: singurul interes al PSD este sa isi scape fundul prin modificarea codului penal si legea gratierii. Nu au un buget, au o mizerie de sume, insirate fara argumentatii si fara sa tina cont de problemele specifice fiecarei categorii. NU AU HABAR SI NICI NU VOR, VOR TRECE BUGETUL, VOR FACE CORECTII , DAR VO GRATIEREA SI CODUL PENAL MODIFICAT
3
0
Domnule Presedinte,am o intrebare: Dumneavoastra stiti ce vreti?
4
3
Primul pas catre securitatea unie tari este chiar nivelul de trai,economia sanatoasa. Luptele se duc pentru resurse,adica in final pentru papica.Degeaba aperi in teritoriu din care lumea fuge de foame,la care oamenii nu mai tin ca la ceva al lor. Securitatea noastra si restul institutiilor de forta,ce pana mea au facut cand resursele au fost praduite de mafiile conducatoare si tradatoare de tara? Romanasii au muncit din greu,ei nu sunt vinovati ca niste banditi le-au vandut tara pe nimic,sub atenta obladuire a securistilor si a altor ,,isti'' care cer sa fie platiti ca omologii lor straini .
6
0
Se impune o implicare majora, constructia bugetara trebuie facuta cu responsabilitate maxima, tinandu-se seama de angajamentele politice si institutionale, impuse de actualul context de securitate regional si international. Atentie marita !! Da !
5
1

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614