REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.2° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
10.2° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

Iohannis: Criza politică s-a terminat, dar celelalte crize nu şi nici problemele nu au dispărut

Iohannis: Criza politică s-a terminat, dar celelalte crize nu şi nici problemele nu au dispărut

Replica API 26 noiembrie 2021 | 23:34 972

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat, joi, că prin învestirea noului Guvern criza politică s-a încheiat, însă celelalte crize nu s-au terminat şi nici problemele nu au dispărut, motiv pentru care este nevoie de un Executiv solid, scrie Agerpres.

Klaus Iohannis

"Vă felicit! Criza politică s-a terminat, dar celelalte crize nu şi nici problemele nu au dispărut. Pandemia nu s-a terminat, criza energetică nu s-a terminat, capătă doar noi forme, bugetul pe acest an va trebui rectificat, bugetul pentru anul viitor va trebui pregătit şi votat, oamenii aşteaptă plata salariilor şi a pensiilor la timp şi multe alte lucruri se cer rezolvate urgent. Pentru toate acestea este nevoie de un Guvern solid, cu o majoritate consistentă în Parlament şi acum există acest Guvern", a transmis şeful statului, ceremonia de la Palatul Cotroceni în cadrul căreia membrii Guvernului Nicolae Ciucă au depus jurământul de învestitură.

Iohannis a subliniat că toată lumea aşteaptă măsuri consistente din partea Executivului.

"Nu numai probleme ne aşteaptă şi vă aşteaptă, sunt multe oportunităţi: Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă se cere implementat, sunt foarte mulţi bani aici care trebuie investiţi în beneficiul românilor. Toată lumea aşteaptă măsuri consistente pentru a garanta o creştere economică, pentru a creşte salariile, pentru a creşte pensiile, toată lumea se aşteaptă la investiţii, autostrăzi, drumuri, spitale, şcoli şi multe altele şi pentru toate acestea, pentru a fructifica aceste oportunităţi este nevoie de un Guvern puternic, bine condus, care se sprijină pe o largă majoritate în Parlamentul României. Acum avem acest Guvern", a afirmat preşedintele.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
A incetat ca si pandemia ?
3
0
tu nu ai disparut
5
1
Multa mwe cu kkt pnl si sustinatorilor sai
4
1

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614