REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.7° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
13.7° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Iohannis, despre abrogarea prevederii care îi permite preşedintelui să refuze numirea procurorilor şi judecătorilor: Nu va rămâne aşa

Iohannis, despre abrogarea prevederii care îi permite preşedintelui să refuze numirea procurorilor şi judecătorilor: Nu va rămâne aşa

Replica API 25 noiembrie 2017 | 02:05 439

Preşedintele Klaus Iohannis a fost întrebat, vineri, de jurnalişti ce le transmite parlamentarilor din comisia specială condusă de Florin Iordache, după abrogarea prevederii care îi permite preşedintelui să refuze numirea procurorilor şi judecătorilor. ”Nu va rămâne aşa”, a replicat şeful statului.

”Este o încercare nepotrivită şi nu va rămâne aşa”, a afirmat preşedintele Iohannis.

Întrebat ce va face, Klaus Iohannis a precizat: ”Am de gând să fac tot ce poate să facă preşedintele într-un parcurs legislativ prevăzut în Constituţie”.

Decizia abrogării respectivei prevederi din Legea 303/2004 privind statutul judecătorilor şi procurorilor a fost luată în şedinţa de joi a Comisiei parlamentare speciale care discută modificările la legile justiţiei, scrie news.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
De dejectii ca voi are nevoie neamtul sa i lingeti cosorul mai in adancime.
1
2
Super postarea "ianis" ! Bravoo... !! A, inca ceva, sa vizeze si Mircea Badea.
2
1
Procurorii, judecatorii sa fie numiti Mugur Ciuvica si Dan Voiculescu dupa ce se vor impartasi la prea fericitul Tudose de Constanta.
3
2
Conform legii,daca este promovat de un partid politic,orice dobitoc poate ajunge presedintele Romaniei. Asta am vazut deja ca este foarte nasol.
1
6
Sa mergi sa faci lista cu avortatii din strada sa va dea Soros bani.Munca este grea dejectiilor .
3
6
Ghorghe tot gherghe ramane!Tantalaule,presedintele nu are copii ,ca asa a vrut Dzeu ,dar in schimb are parte de idioti ca tine.
3
1
Oameni buni,daca cititi comentariile pro psd,priviti cata ura ,cata dusmanie si cata iresponsabilitate au oamenii astia pt noi ,noi ceilalti csre traim normal fara spagi ,fara contracte frauduloase si fara sustinerea ciumei rosii.Haideti maine seara in piata sa scapam de aceasta banda de mafioti.Felicitari Malin Bot,vizionati pe you toube malin bot!
9
2
Romaniei.un jeg ambulant
5
8
Curaj dle presedinte ,de curaj avem nevoie si dvs si noi pt a scapa de aceasta ciuma rosie .Duminica in piata!
10
5
o iei pe urmele lui macovei , te smiorcai la ue ? aia a facut tara de ras , le spui si de case ? de aceea o tii pe kovesi , sa nu scoata alte dosare ?
4
9
Primul pas este castrarea justitiei. Al doilea pas este instaurarea dictaturii comuniste. Al treilea pas inchidem granitele sa nu fuga toti sclavii.
7
5
Bravo d-le presedinte, aveti toate parghiile ! Da, este o incercare nepotrivita a parlamentarilor referitoare la aceasta abrogare.
12
8

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102