REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.6° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
12.6° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Iohannis, despre revocarea Laurei Kovesi: Şi această săptămână e dedicată cititului motivării CCR

Iohannis, despre revocarea Laurei Kovesi: Şi această săptămână e dedicată cititului motivării CCR

Replica API 20 iunie 2018 | 02:05 368

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat marţi, legat de decretul pentru revocarea Laurei Codruţa Kovesi, cerut de CCR, că şi săptămâna aceasta este dedicată cititului motivării Curţii Constituţionale. El susţine că suspendarea nu este o temă care să-l preocupe.

Întrebat de ziarişti când va aplica decizia CCR de a o revoca pe Laura Kovesi din fruntea DNA, preşedintele Iohannis a declarat că "şi această săptămână este dedicată citirii motivării Curţii Constituţionale", care a decis că preşedintele trebuie să emită decret de reovare din funcţie a şefei DNA, fără a preciza însă un termen.

El a precizat că nu a luat legătura cu Laura Kovesi în această problemă.

"Nu văd de ce aş discuta, e o decizie pe care eu trebuie să o iau", a mai spus Iohannis.

De asemenea, preşedintele a mai spus că ameninţarea cu suspendarea pentru eventuala nerespectare a deciziei CCR nu-l preocupă.

"Asta cu suspendarea văd că devine un fel de obsesie publică. Repet că nu mă preocupă această chestiune. Nu există niciun temei pentru suspendare. Nu cred că se va face o suspendare şi oricum ar fi deciziile mele nu se iau funcţie de această chestiune”, a declarat Klaus Iohannis.

El a mai spus că liderii social-democraţi avansează tot timpul scenarii.

”Cei de la PSD avansează tot timpul scenarii şi ar fi extraordinar de bine dacă le-ar veni ideea să avanseze scenariul în care ei lucrează în interesul românilor şi al României”, a mai spus preşedintele Iohannis.

Citește mai mult pe Rtv.net.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
E retardat. Citeste greu.
0
1
Corect,presedintele nu cedeaza in fata infractorului Dragnea care,sper ca astazi sa aiba o mare cumpana.Sper ca,pe canicula asta,sa-i placa racoare din beciurile de la Jilava sau Rahova!
2
0
doua jigodii care se tin una pe alta
1
2
iohanus mama schimb-o ,gasesti usor alta catea rea de gura,crezi ca lui chiorete i-a fost greu s-o descopere,l-a final l-a amusimat si pe el el la turul pantalonilor,de ce sa-ti faci tu weekendurile in romanica timp de patru saptamani,asat ca su ai de plata
1
2
sa citesti nene pina ti se termina mandatul:nu se specifica in lege in cat timp se pune in practica decizia
4
1
Este greu cind citesti pe litere.Diaspora sa voteze acolo unde locuieste si lucreaza.Astia isi iau paraua in ziua votului iar noi raminem pe cap cu pacostea ani de zile. Este aiurea legea electorala.
2
3
Diaspora I'll ajuta va prinde si al treilea mandat venim cu totii la bucuresti.Diaspora
3
2
mare scamator, este tov invatator
2
3
te crezi la evaluarea nationala ? acolo au fost doua ore !!!!! oricum la romana picai , neamtule !
3
5
Vedea-v-as pe toti la scoala, analfabetilor!!!
2
3
Are Presedinte?
5
1
de ce incalca asta constitutia. Citeste greu. A inceput sa o citeasca atunci cand a ajuns presedinte si acum e doar la pagina 3.
4
5
dute dracului de bou cu ranjetul ala mizerabil esti o pacoste pa tara asta 10 ani cu basescu daca mai castiga un mandat johannis sa fac 20 de ani sa dus tineretea noastra vai de capul nostru.
2
4
Vedeavasi pe amandoi la jilava
2
4
Dintotdeauna romanii au avut ghinion. Cei care fac legi pentru romani au facut legile strambe. Din acest motiv am ramas ultimii.
4
2

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108