REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.4° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
13.4° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Iohannis: Dragi români, purtaţi mască, păstraţi distanţa ca să scăpăm de epidemie

Iohannis: Dragi români, purtaţi mască, păstraţi distanţa ca să scăpăm de epidemie

Replica API 12 august 2020 | 00:00 1173

Preşedintele Klaus Iohannis a făcut apel, miercuri, la români să poarte mască şi să păstreze distanţa, în contextul în care s-a înregistrat un nou record privind numărul de îmbolnăviri cu noul coronavirus.

Klaus Iohannis

"Dragi români, astăzi din păcate avem iarăşi un record total nedorit peste 1.400 de persoane găsite de ieri până astăzi cu COVID 19. Este prea mult şi vă rog, vă invit pe toţi purtaţi mască, păstraţi distanţa ca să scăpăm de epidemie", a spus şeful statului într-o conferinţă de presă la Palatul Cotroceni.

El a arătat că a avut miercuri o discuţie cu ministrul Sănătăţii, Nelu Tătaru.

"Este important pentru români să ştie că la acest moment în UE nu există un vaccin acceptat, aprobat, însă UE sprijină mai multe proiecte de cercetare şi sperăm ca într-un viitor cât se poate de apropiat să beneficieze de un vaccin. România este parte din acest efort şi România s-a înscris la UE în prima etapă pentru 10 milioane de doze de vaccin atunci când primul vaccin va fi disponibil în UE", a spus şeful statului, scrie Agerpres.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
masca s au imbolnavit de covid19 in aceeasi masura cu cei care nu au purtat masca. Asta pentru ca virusul nu se transmite prin aer ci prin ati ferea cu mana a unei suprafete infectate si apoiducerea mainii la gura nas ochi. Sau punerea mainii pe masca pentru a o ajusta pe fata. Deci masca nu are efectul scontat. Dar are efectul de a i imbogatii pe kwj pnl usr plus ca au afaceri cu dezinfectanti si masti prin firmele de casa. Sictir!
5
0
Asa cum ai purtat tu la sunmit-ul UE. MUIE MALARIA GALBENA SI TUTUROR VOTANTILOR SI SIMPATIZANTILOR SAI
3
0
Cetateni ignoranti.Daca nu purtam masca nu vom scapa de covid!
2
5
Amice Ai uitat ceva :Gresesti Enorm in Primul Rand Psd-ul Nu A invenat Covid-19 Gresit si Te-ai Informat Prost! COVID-19 Din China a Fost inventat de Ciuma Galbena de PNL-isti ei au Inventat Covid-19 din China si Nu Psd-ul fii mai Atent Data urmatoare si Nu inventa Prostii spuse din Gura ta bai Maimutoi Tolomac si blegoman! Ca de nu-ti dau doua dupa ceafa de nu te vezi bai Maimutoi Tolomac si blegoman!
3
1
Asta se pregateste de alegeri
7
0
va rugam sa stati la minimum 2 metri de interlopi,incercati macar in peroada pandemiei sa nu mai furati mintiti si inselati poporul roman,Mai incet cu imprumuturile rambursate de cei cu masca pe figura
7
0
Nu exista nici o pandemie, pt ca legal ea nu a fost declarata de ministrul demisionar al sanatatii Dr.Victor COSTACHE a dat bir cu fugitii. Totul este plamadit ILEGAL de catre mucii astia de la PNL, acelasi PNL care a tras in ROMANI la Rascoala de la 1907! MOARTE PNL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
9
0
Toti cei fara masca sa suga pixul !
0
11
alte probleme nu mai sunt.. ne sufocam cu masca la bot pe 40 de grade, iar coruptia ne sufoca social.. 10 covid
15
1
Daca va legati o carpa pe fata scapam de toti virusii din univers. Daca nu scapam voi sunteti de vina ca nu va supuneti mie. Daca scapam , bravo mie.
7
3
Covidul la adus pesedeul din USA.
9
3
Intr-un fel are dreptate. A fost primul gand pe care l-am avut vis-avis de solutionare, insa ratiunea spune ca virusul in forma lui si prin modul de sau de raspndire sau mutiplicare, mereu va avea o gazda iar sansele de reducere la zero sunt aproape nule, cred eu, un neoficial. Oare ar trebui sa ne gandim in alt mod la situatie? Oare singura sansa este sa devenim imuni daca acesta nu dispare complet si nimeni nu poate garanta asta?
5
6

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218