REPLICA ONLINE CONSTANTA

14° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
14° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Iohannis, după ce Avocatul Poporului a atacat la CCR Legea carantinei: Sunt destul de optimist în ce priveşte evoluţia

Iohannis, după ce Avocatul Poporului a atacat la CCR Legea carantinei: Sunt destul de optimist în ce priveşte evoluţia

Replica API 13 august 2020 | 00:00 1087

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat, miercuri, în legătură cu faptul că Avocatul Poporului a atacat la Curtea Constituţională două articole din Legea carantinei şi izolării, că este "destul de optimist în ce priveşte evoluţia", menţionând că, dacă aceste texte vor fi declarate neconstituţionale, "Parlamentul nu-şi permite încă o tărăgănare a corecturii pe această lege".

"Am mai fost în situaţia în care legea care reglementa carantina şi izolarea a fost scoasă din funcţiune. Din păcate, atunci, PSD a tras prea mult de timp şi aşa ne-am trezit cu foarte mulţi bolnavi. De această dată nu a fost întreaga lege atacată, ci, dacă bine îmi amintesc, doar două articole şi sunt destul de optimist în ce priveşte evoluţia. Dacă, deci dacă se vor declara neconstituţionale, cred că de data aceasta Parlamentul nu-şi permite încă o tărăgănare a corecturii pe această lege", a afirmat Iohannis, scrie Agerpres.

În 7 august, premierul Ludovic Orban a anunţat că Avocatul Poporului a atacat din nou la CCR Legea carantinei şi izolării, adăugând că, în opinia sa, acest demers "pare deja un atac împotriva intereselor fundamentale ale României".

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
panarama asta de avocata popoului ar trebui data afara , nu face nimic toata ziua , capata leafa uriasa, mai e si naroada.Caramba cu dinsa
2
2
inadmisibil , dna asta are constiinta- daca ar avea , ar realiza ca ptr nimic in lume nu poti sa te descreditezi ca om- ai fost numita pentru apararea poporului nu a PSD, la fel ca CCR si restul institutiilor statului care au la conducere PSD- Interlopii sunt ai PSD- o filiala intreaga a fost decapusata de aceasta conducere interlopa. Dna- o pensie speciala iti aduce mai multa satisfactie decat ideea ca ai putut salva vieti si te-ai opus?
2
2

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218