REPLICA ONLINE CONSTANTA

3.7° Constanța Mar., 19 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6673
3.7° Constanța Marți, 19 Martie 2024 Anul XX Nr. 6673
 

Iohannis: După ce se termină această criză, vom face o evaluare la sânge a întregului sistem spitalicesc

Iohannis: După ce se termină această criză, vom face o evaluare la sânge a întregului sistem spitalicesc

Replica API 28 martie 2020 | 00:00 1044

Klaus Iohannis, foto: captura Youtube

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat, sâmbătă, după ce a vizitat Spitalul Militar de Campanie ROL 2, amenajat în incinta Institutului Naţional de Gerontologie şi Geriatrie "Ana Aslan" Otopeni, că va fi făcută o evaluare "la sânge" a întregului sistem spitalicesc din România, după ce va trece această criză.

"Am vizitat acest spital, care în timp record a fost asamblat, aici, în această locaţie. Am vizitat toate secţiile, spitalul încă nu este dat efectiv în funcţiune, dar este gata pregătit şi în următoarele ore vor fi acordate date acreditările şi va intra în funcţiune. Iată deci că suntem pregătiţi. România este pregătită pentru a face faţă cât se poate de bine acestei epidemii. Însă, în acelaşi timp, trebuie să spun că, după ce se termină această criză, care din păcate va mai dura, vom face o evaluare la sânge a întregului sistem spitalicesc din România şi vom lua toate măsurile pentru a avea dotările cu care să facem faţă oricărei situaţii, şi unei epidemii, şi unui dezastru, şi în acest sens îi asigur pe români că suntem pregătiţi acum, dar în continuare vom lua măsurile pentru a fi şi mai bine pregătiţi", a spus Iohannis, scrie Agerpres.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
mai degraba o sa te caci cu sange japita Dracului
1
0
Mananci rahat asa cum mananca toti cei de pe langa tine...stai linistit ca nu mai vezi mandat .60%nu vor uita cat de istet esi si ce ai facut pt tara....nada por nadie muchacho!!!
3
0
care sistem spitalicesc?
3
0
Dupa, deoarece inainte ne gandeam doar la anticipate. Dupa criza, daca ne ajuta Dumnezeu sa traim, sa scapam de politicienii corupti, sa cream cadrul legal pentru verificarea tuturor averilor. Cum este posibil ca din meditatii sa aiba unii 6 case?
5
3
Asta este rezultatul existentei VOASTRE in politica. VOASTRE la toata clasa politica. ANAFul nu calca la cele de stat, ele puteau sa nu plateasca taxe si impozite. Nici OPCul nu dadea pe la ele. Toate controalele statului erau pe privat cand, dupa cum se dovedeste, STATUL este in prima linie in situatii majore. Voi TOTI trebuia sa aveti un stat pregatit. Sunteti un morman de nulitati! Dispareti! Retrageti-va in gaurile de serpi de unde ati iesit!
5
1
Hahaha. Ce glume are sasul in el. Dar cu padurile cum ramane?
6
3
Trebuie facuta o evaluare la sange a tuturor bugetarilor angajati peste tot. Nu se poate ca de 30 ani sa cheltui sume uriase pe sali de sport in sate, pe artificii, panselute, angajari fara numar de sotii, amante, copii, cumnati la stat, iar sanatatea sa fie ultima la care se gandesc. Si constata cu uimire ca nu sunt dezinfectanti, manusi, masti, combinezoane, medicamente, servetele, nu e personal suficient, nu exista nici o protectie a muncii-pt ce se platesc acei inspectori?-. La asta a dus coruptia si furtul generalizat din bugetul tarii. Acum platim. E normal. Pana cand? Pana ni se vor sch
11
1

REPLICA

LOTO

6/49
294439101410
5/49
31213917-03-20243 0 1 5 5 7 6
joker
371118333920