REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.2° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
18.2° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Iohannis: Este important să creăm condiții pentru a păstra investitorii strategici în țară

Iohannis: Este important să creăm condiții pentru a păstra investitorii strategici în țară

Replica API 8 noiembrie 2014 | 01:25 209

Candidatul Alianței Creștin Liberale (ACL) la Președinția României, Klaus Iohannis, a declarat, vineri, în timpul unei vizite pe platforma siderurgică ArcelorMittal Galați, că este important pentru economia românească să se creeze condiții pentru atragerea și păstrarea investitorilor strategici în țară.

"Am discutat cu directorul acestui combinat, o întreprindere foarte importantă nu doar pentru Galați, ci și pentru țară. Una din concluziile discuțiilor noastre este aceea că este important pentru România nu doar să atragă investitori și investitori strategici, ci să creeze condiții pentru a păstra aceste investiții în România. Este nevoie de o analiză serioasă pentru a veni în întâmpinarea investitorilor acolo unde se impune acest lucru", a spus Iohannis.

Candidatul ACL la prezidențiale a mai spus că problema infrastructurii este vitală pentru investitori și a promis că dacă va conduce România va exista un dialog real între conducerea statului și investitorii care vin și doresc să rămână în țară.

"Este foarte importantă tema infrastructurii. Pentru un combinat de această mărime, infrastructura e vitală, altfel apar probleme cu aducerea materiei prime sau cu produsul finit. Este în aceeași măsură extrem de important și am promis directorului combinatului că atunci când vom conduce noi România să existe acest lucru — să existe un permanent dialog deschis, transparent între conducerea statului și investitorii care vin și doresc să rămână în România", a afirmat Iohannis.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218