REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.4° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
17.4° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Iohannis: Fraudarea alegerilor din Belarus nu poate fi lăsată fără un răspuns din partea UE

Iohannis: Fraudarea alegerilor din Belarus nu poate fi lăsată fără un răspuns din partea UE

Replica API 19 august 2020 | 18:27 1110

Fraudarea alegerilor din Belarus, reprimarea violentă a protestatarilor, precum şi tratamentele inumane la care au fost supuşi cetăţenii reţinuţi nu pot fi lăsate fără un răspuns din partea UE, a subliniat, miercuri, preşedintele Klaus Iohannis.

Klaus Iohannis

"În intervenţia pe care am avut-o am subliniat că fraudarea alegerilor prezidenţiale (din Belarus - n.r.), reprimarea violentă a protestelor, tratamentele inumane la care au fost supuşi cetăţenii reţinuţi nu pot fi lăsate fără un răspuns din partea UE. Am solicitat intervenţia imediată a violenţelor împotriva protestatarilor paşnici, precum şi eliberarea persoanelor deţinute ilegal. Este necesară demararea unor investigaţii transparente ale tuturor abuzurilor raportate, în urma cărora cei vinovaţi să fie traşi la răspundere", a declarat preşedintele într-o conferinţă de presă susţinută la Palatul Cotroceni, scrie Agerpres.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Tu vezi de tara ta, las o pe a altora ca oricum e condusa de oameni mai patrioti! Cum poti sa arunci pareri de alte tari cand tu o vinzi strainilor si iti bati joc de a ta!
7
1
de 30 de ani din Romania?Cum pot fi alegeri libere si corecte,democratice,cand totul,absolut totul,e coordonat de vechea securitate si esalonul 1 pcr,in fata incompetenti,nulitati,..in spate doamna Secu...Romania trist destin De ce nulitati in fata?..sunt usor de dirijat ,lui Secu nu-i plac oamenii inteligenti,ce nu se lasa dirijati...,..oamenii secu-fosti studenti straini,sportivi,interlopi....cu astia conduc Romania
6
0
Noi nu stim foarte bine ce se intampla in tara noastra dar ne permitem sa spunem despre fraudarra alegerilor la altii. De unde informatile astea? Si de unde certitudinea? Au zis altii, hop si noi cu o limba pusa bine.
9
0
Dar frauda legata de alegerea ta cine a cercetat-o? Ce a spus UE atunci? Nimic! A durut-o in cur... Fix in cur!
14
2
O sa le suga piticu u.e la belarus exact cum le a belit cand ai fraudat tu alegerea ta.
13
2
Ca te cauta un su 57.
11
2
umbla paduchile la coada ursului.
15
2

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218