REPLICA ONLINE CONSTANTA

9.4° Constanța Joi, 18 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6703
9.4° Constanța Joi, 18 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6703
 

Iohannis: Guvernul Orban şi-a asumat guvernarea când ceilalţi au preferat să stea deoparte și să comenteze

Iohannis: Guvernul Orban şi-a asumat guvernarea când ceilalţi au preferat să stea deoparte și să comenteze

Replica API 18 noiembrie 2020 | 23:53 1464

Guvernul condus de Ludovic Orban ''nu trebuie să plece acasă'', în condiţiile în care actualul Executiv şi-a asumat conducerea "când toţi ceilalţi au preferat să stea deoparte şi să comenteze", a afirmat preşedintele Klaus Iohannis, marţi, la o conferinţă de presă, la Palatul Cotroceni.

"Guvernul Orban nu trebuie să plece acasă. Este un guvern în funcţie de nici un an de zile şi a gestionat această criză imensă. Sistemul de sănătate a fost adus în această stare şi găsit fără resurse, fără rezerve, de guvernele pesediste anterioare. Nu consider că Guvernul Orban trebuie să plece acasă. Dimpotrivă, Guvernul Orban şi-a asumat guvernarea într-o perioadă când toţi ceilalţi au preferat să stea deoparte şi să comenteze. Asta într-o pandemie nu face bine, iar această tragedie de la Piatra Neamţ ne arată încă o dată ceea ce am spus de mult - felul în care PSD a tratat sistemul de sănătate a dus aproape la falimentul acestui sistem", a spus şeful statului, scrie Agerpres.

El a adăugat că "după alegeri, cu o nouă majoritate, trebuie întregul sistem reformat, trebuie dusă coordonarea actului medical înapoi la Ministerul Sănătăţii şi lucrurile trebuie să fie modernizate, simplificate, îmbunătăţite, investiţii în spitale noi sunt necesare".

În acest context, Iohannis a vorbit şi de faptul că medicii rezidenţi români preferă să plece din ţară.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
imi este, la propriu SCARBA de astfel de atitudine din partea cestora de la replica
1
0
ai mare dreptate dar nu uita ca diaspora unde zici ca ai plecat l-a votat 99 la suta!!!
1
1
Ce ai ma ai innebunit,pai dupa ce a daramat Tariceanu guvernul Dancila a obligat cineva PNLeul sa vina la guvernare?,fii atent ce spui Orbane pentru ca romani nu au memoria chiar atat de scurta.Defapt stiti ceva ma PNListilor si PSDistilor ia mai odihnitiva si voi pentru ca voi ati condus Romania destul si munai candidati la alegerile din anul asta sa vedem si noi daca se gaseste alti romani care sa se inhame la munca asta grea de parlamentari si ministri,caci cat de competente au fost guvernarile voastre se vede peste tot in Romania.
2
1
Oare ce surprize am avea daca l am intreba pe asta, de exemplu,tabla inmultirii pe sarite?
3
1
Votati PNL, prostilor, pentru ca vreau parlamentul MEU.
3
1
Bagamiash PULA IN EL!!! Vorba aluia dinainte BEheheeeeee PESEDEEEEE!!!
2
1
Si ce vroiai sa se bage peste voi la guvernare?
3
1
eu cred ca Dragnea le-a dat foc alora de la Piatra Neamt. ce noroc ai ca sunt atatia dobitoci din Romanica care te-au votat. Culmea este ca te-au votat anticoruptii desi erai singurul care aveai o hotarare judecatoreasca definitiva ca ai furat o casa. Asta arata cati de multi boi sunt in tara asta...noroc ca sunt pleacata de mult
5
2
esti un dobitoc cu 2 picioare si masca
6
1
ba rahanis,tu esti prost de dai in gropi.si in romania sunt multe...lasa-i ba pe terminatii de la psd si fa ceva daca mai vrei ca retarzii tai galbejiti sa mai castige ceva voturi.boule.esti cel mai retard presedinte si ai castigat doar fiindca lumea nu a vrut-o pe dancilica.
9
1
pana si lingaii de serviciu de pe aici s-au plictisit sa-l mai pupe pe ficus la radacina picioarelor .Nu stie decat bee -he-he ,pee-see-dee !
12
1
Sa iti dau gingii pe la spate
11
1
O sa moara cu psd.in gand si simtiri! Dobitocul asta alt discurs nu mai are! Doar niste fanatici mai pot sa se uite in gura lui
17
2

REPLICA

LOTO

6/49
33725484010
5/49
32319203522
joker
22391819369