REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.4° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
18.4° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Iohannis îl ironizează pe Cioloș în legătură cu susținerea Codruței Kovesi: „Fiind o temă de mare vizibilitate, tot felul de politicieni se agaţă de ea“

Iohannis îl ironizează pe Cioloș în legătură cu susținerea Codruței Kovesi: „Fiind o temă de mare vizibilitate, tot felul de politicieni se agaţă de ea“

Replica API 11 iulie 2019 | 00:39 476

Dacian Cioloș, Klaus Iohannis

Klaus Iohannis l-a acuzat pe Dacian Cioloș că dorește să fie vizibil și să aibă parte de publicitate după ce acesta a spu că va interveni pe lângă Emmanuel Macron pentru a o sprijini pe Laura Codruța Kovesi să devă șefa Parchetului European.

„Fiind o temă de mare vizibilitate, tot felul de politicieni se agaţă de ea, dar dacă contribuie la reuşită e bine” a declarat Klaus Iohannis care ți-a reafirmat sprijinul pentru Lara Codruța Kovesi.

Liderul grupului Înnoim Europa Dacian Cioloș a anunțat, vineri, că a discutat cu președintele francez Emmanuel Macron și a convenit cu acesta să reia procedura nominalizării șefului Parchetului European, pornind de la sprijinul dat de Parlamentul European Laurei Codruța Kovesi pentru funcție. „Am convenit să lucrăm împreună pentru a realiza cât mai repede nominalizarea șefului Parchetului European, pornind de la sprijinul pe care Laura Codruța Kovesi l-a obținut în Parlamentul European”, a scris Dacian Cioloș, la vremea respectivă, pe Facebook.

Fosta şefă a DNA, Laura Codruţa Kovesi, a declarat, în luna iunie, într-un interviu acordat Politico, că nu are de gând să se retragă din cursa pentru funcţia de procuror-şef european.

Laura Codruţa Kovesi şi Jean-François Bohnert sunt cei doi candidaţi rămaşi în cursă pentru a deveni primul procuror-şef european, care va avea sarcina de a investiga fraudele, corupţia sau spălarea de bani cu fonduri europene.

Kovesi a fost susţinută de Parlamentul European, în timp ce Consiliul UE l-a preferat pe Bohnert.

Negocierile dintre cele două părţi vor fi reluate, având în vedere că noul Parlament European şi-a început activitatea.

stiripesurse.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Mai lasati-ne drak cu sperietorile astea de ciori, umplute cu paie. De ce ne tot obositi, cand tot paiatza aia de sas va iesi presedinte? Ma spark in alegerile voastre.
1
5
barbule esti un geniu dar sa sti ca ai uitat de casele lui iohanis
2
6
Ar fi supercool o dictatura Cu indivizi gen Kovesi,Ciolos,Iohannis,Barna,toata floarea celor ce traiesc din placerea de a chinui si a-si bate joc de romani. Romanii ar vota asa ceva,crezand ca niste oameni malefici inseamna disparitia hoardelor de infractori,cand de fapt inseamna solidificarea unui stat fascistoido-stalinist,a unui hybrid cu accente dure de dictatura s.
2
7
Asta era planu' initial cu LCK presedinte dar nu va fi din varii motive,nu are cum micul Mowgli cu toata convingerea unui Yoghin de soi inalt sa se lipeasca de succesul ei.Indiferent cat de contestat ar fi acest succes...Nu ne plac yoghinii ca ne aduc aminte de legatura dintre Bivolaru si Generalul Militaru si de discutiile dintre ei
1
5
Doua javre conduse de securisti
4
8
Radem glumim, dar daca reuseste USR s-o convinga pe LCK sa participe la preziddentiale...bate tot! Este satula tara si romanii de golani si HOTI care au furat, in continuare fura si ne radd in nas cu legile astea facute de psd si tudorel toader, sluga psd! Rade udrea de noi rade ghita, in curand mazare si nicusor constantinescu...TOTI HOTII.
6
3
Dupa ce a ars o base pe artista de top recunoscut ca face bine sexul oral vreau sa ma bag si eu la un oral la ea de aceea o sustin.hai codruta muiuta
0
5
Mowgli Ciolos Aum Osho se poate agata de o liana cel mult de vreun Baloo Bear politic pe stilul mers pe barna lui Barna dar numai in pozitie de lotus si levitand cel putin 20 de cm!Sa ne mai lase si astia ca sunt cu foamea Domn Presedinte,cu tot respectul,nici nod la cravata nu stiu sa isi faca singuri!Un invizibil care pare viu politic
4
6

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218