REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.8° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
10.8° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Iohannis: Îmi doresc o Românie prosperă şi puternică

Iohannis: Îmi doresc o Românie prosperă şi puternică

Replica API 12 august 2014 | 00:00 175

"Îmi doresc o Românie prosperă şi puternică, condusă de un preşedinte care face mai puţin spectacol şi mai mult pentru România", a declarat Klaus Iohannis, la Realitatea TV. Prezidenţiabilul dreptei a vorbit şi despre proiectul pe care îl are pentru România.

"Recunosc, multă lume se întreabă de ce vin eu de la Sibiu la Bucureşti. Eu vin de la Sibiu la Bucureşti pentru că vreau să schimb regulile jocului politic. Cred că e un motiv suficient de bun de a mă vota. La noi, în România, se poate. Acesta este mesajul cu care vin în faţa românilor. Am demonstrat la Sibiu că se poate. În România, se poate. Şi aceasta e oferta mea pentru români. În România, se poate şi voi demonstra acest lucru.

Da, eu iubesc România. De aceea am rămas şi voi rămâne în România. Îmi doresc ca în ţara mea să fie bine.

Poate am mai puţine vorbe şi mai multe fapte. Ştiu cu cine mă bat şi ştiu de ce mă bat. Mă bat cu un sistem. Eu sunt foarte nemulţumit de sistem şi cred că trebuie să ne întrebăm ce vrem aici. Vrem un deceniu de preşedinţie pentru clientela politică, pentru baronii locali? Pentru oameni corupţi şi incompetenţi? Vrem să dăm România unei

clici, s-o dăm baronilor, corupţilor? Eu am o cu totul altă viziune şi, chiar dacă voi lupta împotriva acestui sistem, eu voi lupta pentru viziunea mea. Este extrem de simplă: Îmi doresc o Românie prosperă şi puternică, condusă de un preşedinte care face mai puţin spectacol şi mai mult pentru România. Îmi doresc o preşedinţie care vine cu multă seriozitate şi respect pentru oameni", a spus Iohannis la Realitatea TV.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367