REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.4° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
18.4° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Iohannis, în mesajul de Anul Nou: Dragi români, nu vă pierdeți încrederea în România

Iohannis, în mesajul de Anul Nou: Dragi români, nu vă pierdeți încrederea în România

Replica API 1 ianuarie 2017 | 00:05 443

Președintele Klaus Iohannis le transmite românilor, în mesajul de Anul Nou, să nu își piardă încrederea în România.

"Dragi români, în urmă cu zece ani, țara noastră devenea oficial stat membru al Uniunii Europene — un obiectiv care nu ar fi fost posibil fără efortul depus de fiecare dintre noi. Acum un deceniu, părinții au început să construiască pentru copiii lor o lume mai bună. Opțiunea europeană a României a avut o puternică susținere publică pentru că oamenii au aderat în primul rând la un set de valori și principii: o democrație consolidată, domnia legii, o viață demnă, în pace și bunăstare. De aceea, urmașii celor care au construit România europeană au datoria să păstreze și să întărească pentru generațiile care vin moștenirea pe care au primit-o", afirmă președintele Iohannis, în mesajul video postat, sâmbătă, pe Facebook.

El subliniază că progresele făcute până acum nu trebuie încetinite, ci continuate cu determinare și responsabilitate.

"Dragi români, fie că trăiți în țară sau sunteți plecați peste hotare, nu vă pierdeți încrederea în România! Mai avem încă multe de făcut, dar am speranța că, împreună, vom reuși! La mulți ani tuturor și un An Nou fericit!", transmite șeful statului.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
o sa sugi pula basistilor toata viata . Mars in pizda ma-tii , saracule , tu nu vezi ca n-ai ce manca ?
0
0
Dragi pnl-isti,fosti usl-isti,erati foarte deranjati de ,,galagia"facuta de presedintele Basescu!Cum va simtiti acum in linistea presedintelui Johannis?Vad ca nici nu va mai simte nimeni,la propriu,sunteti niste biete fantome intr-o mare de liniste.
0
1
in tara daca exista cativa numai ca si GHeorghe si Dan va dati seama de perceptia romanilor voi poate sunteti niste nababi dar tara asta este populatia formata din pensionari asisrati bugetari nu va convine ???? gasiti solutia va place sa vedeti oameni amarati imbracati ponositi fara medicamente fra motivatia de a trai ??? voi bagatasilor care faceti sarbatorile in strainatate si aveti servitori pe care trebuie sa-i platiti decent voi sunteti cu gura mare CIOCUL MIC
0
1
No,asta,nu-i,un,sfat,bun,-ar,spune,presedintele,lao,conf,de,presa
0
2
din cauza lui platim rate mai mari si avem salari mici acasa cu ei ba chiar unguri spun ce vor despre noi siel e incet si tace
0
3
Gheorghe deranjaza pt ca are dreptate.Dracnea promite doar bugetarilor,pensionarilor si asistatilor mariri de venituri.Asta este tinta sa electorala,1,2 mil bugetari,5 mil pensionari si cca 1mil asistati.Asa gandeste acest batran golanas de Teleorman!
2
2
ametitu ala ce nu stie sa scrie si vorbeste de comunisti, animalu pana si parinti asi desconsidera inclusiv el fiind asistatul si al intreb cu ce se ocupa, merita bani ce ai ia ? Judeca animalule intai de a spune tampenii !
0
2
Clicile,gastile,bandele care sufoca tara cer incredere in ele. Romania ca tara merita incredere,nu si adunaturile de scursuri mentionate.
2
0
asistatii aia au facut Canalul, Casa poporului, Transfagarasanul....tu ti-ai facut barba, ti-ai taiat bluejeansii, si ai devenit frumos si liber!
2
1
bine ca nu a rostit : nu va mai pierde-ti timpul ..... Te poti astepta la tot felul de ...... fiindu-i foarte drag acest popor. Pacat caci una jura cu mana pe biblie si alta fac acesti ..... , oare chiar nu relalizea-za ca este o mare gresala pe care o vei plati daca juri una si faci alta ? Nu esti in stare, nu poti, da-ti demisia de onoare caci poporul i-ti este loial si chiar te poate ajuta, Dar asa ce fac ei ......
5
0
Ia ia scutestene dragule sa vedem cin i-ti va duce doru.Te asigur ca nici diaspora nu te va ruga sa revi.Nu mai vorbin de tineri frumosi si liberi.Incerca demisia de onoare inintea suspendari.
6
1

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218