REPLICA ONLINE CONSTANTA

4.2° ConstanÈ›a Mar., 19 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6673
4.2° ConstanÈ›a MarÈ›i, 19 Martie 2024 Anul XX Nr. 6673
 

Iohannis, în vizită la spitalul Spitalul Militar de Campanie ROL 2: Arată bine aici

Iohannis, în vizită la spitalul Spitalul Militar de Campanie ROL 2: Arată bine aici

Replica API 28 martie 2020 | 00:00 1170

Klaus Iohannis, foto: captură Youtube

Preşedintele Klaus Iohannis efectuează, sâmbătă, o vizită la Spitalul Militar de Campanie ROL 2, amenajat în incinta Institutului Naţional de Gerontologie şi Geriatrie "Ana Aslan" Otopeni.

Echipat cu mănuşi şi mască de protecţie, preşedintele Klaus Iohannis a coborât din maşină şi i-a salutat pe premierul Ludovic Orban, pe ministrul Sănătăţii, Nelu Tătaru, pe ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, precum şi pe comandantul unităţii.

"Arată bine aici", le-a spus preşedintele Iohannis, după care a cerut să fie oprite filmările, scrie Agerpres.

Conform MApN, formaţiunea medicală de tip ROL 2 cuprinde, printre altele, unităţi de triaj, laborator, radiologie, sterilizare, zonă de decontaminare.

Formaţiunea medicală de nivel ROL 2 a MApN a mai funcţionat ca secţie externă de boli infecţioase la combaterea virusului Ebola şi a fost parte componentă a exerciţiilor NATO "Saber Guardian 19" şi "Vigorous Warrior 19" - cel mai mare exerciţiu cu focus medical organizat până în prezent de Alianţa Nord-Atlantică, care s-au desfăşurat anul trecut în România.

Din cadrul MApN, activitatea este sprijinită de Direcţia medicală, Spitalul Universitar de Urgenţă Militar Central "Carol Davila", Statul Major al Forţelor Terestre, Statul Major al Forţelor Aeriene, Comandamentul Logistic Întrunit şi Comandamentul Comunicaţiilor şi Informaticii.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Daca tot arata bine puteti sa l probati ca si asa sunteti degeaba
0
0
A draq capuse.. Stati numai pe net.. Mars la kkt..
0
1
Da arata bine traiti, acum ca avem si plante decorative ficus exotic arata ca hotel de 5 stele traiti!!
0
0
13.20 sper sa fii cat de curand coleg de camera cu idolul tau ,ca tot il lingi cu pofta in cur.
0
1
Sper din suflet sa ajungi acolo! Ca tot arata bine
2
1
Sa i sugeti maciuca neamtului.ati intrat in fibrilati sconsilor?cand vedeti un articol cu neamtu tremurati ca niste caini la conserve de carne. OBISNUITI VA CU IDEEA CA IN 5 ANI CU EL DEFILAM.BUN RAU AIA E.IL SUGETI DE PL!
5
6
crede ca este o gripa cu... ghinion.
4
1
asa va trebuie ,voi l-ati votat,acum tot dragnea e vinovat ,sau dancila, ciuma rosie ,tara e in haos si orban vrea anticipate,wci in mediul online cica sa intors de la schi,situatie este depasita.
6
4
Maaaare erou !!! Propun sa-i ridic statuie !!! Cat s-a riscat vizitand un spital fara pacienti. Empatic om. Prin Mamaia nu vine o tura ? S-au la Kogalniceanu cand o veni viitorul stol de diasporezi ?
7
1
asta a bagat boala in tara!
6
3
Nu il pupi? Il sugi cu totul... Idiotule, nu exista pacienti in "spitalul". Asta a vizitat un muzeu. Te-ai uitat ce masca avea? Butaforie, pentru prosti ca tine!
7
1
Mutule ce zici...tot psd e de vina ??
6
3
Bravo, asta da gest, nu il pup undeva pe balbaitul asta dar asta trebuie acum, EXEMPLU si INCREDERE oferita poporului.
3
7

REPLICA

LOTO

6/49
294439101410
5/49
31213917-03-20243 0 1 5 5 7 6
joker
371118333920