REPLICA ONLINE CONSTANTA

7.4° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
7.4° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Iohannis: În zilele următoare o să anunț data referendumului

Iohannis: În zilele următoare o să anunț data referendumului

Replica API 15 februarie 2017 | 00:13 405

Președintele Klaus Iohannis a declarat marți că în zilele următoare va anunța data la care se va organiza referendumul pe care l-a inițiat pe tema luptei anticorupție.

"Acest referendum este necesar, de aceea am început demersul. Ce voi face o să vă spun în zilele următoare. (...) Exact în zilele următoare o să vă spun când se convoacă referendumul", a spus Iohannis, la Palatul Cotroceni, relatează agerpres.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
pana cand nu cad astia sa nu semnezi ca asa procedea-za un nazist adevarat si iute ca tine ...
1
1
Referendumul asta este chiar o stupizenie nascuta din orgoliul ranit al lui Iohannis. Chiar este interesant cati se vor duce sa dea cu stampila,sa piarda fie si doua minute pentru ceva complet aiurea. Milioane de euroi aruncate de un tafnos.
3
1
Presedinte, Romania este a noastra, a stramosilor lui Cuza!
4
1
te a adus in pragul disperarii...dejectie umana
7
1
AR FI RECOMANDAT SA RENUNTATI !! CACI REFERENDUMUL VA AVEA ACEIASI SOARTA CA SI CEL CU 300 DE PARLAMENTARI!!! ADICA BANI CHELTUITI PE ORGOLII POLITICE!!
8
1
acest individ zici ca a fost ales sa distruga atat tara prin vanzarea padurilor si ce inca mai functionea-za cat si poporul ce la ales prin distrugerea locurilor de munca , vanzari la tot ce inca mai functionea-za punand guvernul lui pe ciolos ce special la adus iar acum vrea sa al dea jos pe asta ca sa aduca iar guvern tot de-al liui zici ca nu mai judeca, vrea numai si numai rau !
8
1
Muie!! Multa muie!
7
3
tinerii frumosi si liberi ati iesit in strada si inca mai iesiti pentru unul care nu e in stare sa minta cu cap! Daca era atat de convins de propriile minciuni acum stia si data si intrebarea. Dar ... de.. e autistul tarii! Ce sa ii ceri saracului?!
11
1
ca nu se prezinta nici 15% din populatiea cu drept de vot a Romaniei? de ce? pt. ca este o tema subinteleasa, toata lumea vrea sa se continue lupta anticoruptie...dar stai putin anticoruptie a spus pai si el cu casele luate cu acte false? asta nu e coruptie? bine boss intreaba-ne daca vream sa mergem la referendum sa cheltuim 50 de milioana de euro pt. o intrebare de gen " cerul e albastru pamantul e rotund ...".. si tinerii frumosi fara bani de tigari are grija partidul sa le dea,, ies la manifestatii pentru ce? contra ce? habarnau !!
13
1
Pt 6 case. Ce draku vb.pt prostime da.corect.
14
2
tine si pe referendumul tau.
16
2
E crima si pedeapsa omu asta
17
2

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614