REPLICA ONLINE CONSTANTA

27.4° Constanța Mar., 16 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6701
27.4° Constanța Marți, 16 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6701
 

Iohannis își recunoaște o mare greșeală a primului mandat: sunt decis să comunic mai mult

Iohannis își recunoaște o mare greșeală a primului mandat: sunt decis să comunic mai mult

Replica API 21 noiembrie 2019 | 01:55 572

Președintele Klaus Iohannis susține că marea greșeală a primului mandat a fost că nu a comunicat mai mult și dă asigurări că în cazul în care primește un al doilea mandat va comunica mai intens.

”În mod natural, un mandat câteva reușite și are câteva chestiuni unde se putea face mai bine. (...) Cred că în al doilea mandat aș dori să comunic mai mult, cred că partea de comunicare nu a ajuns la un nivel optim. Eu sunt decis să comunic mai mult, mai intens și atunci feedback-ul românilor va fi mai puternic”, a spus Klaus Iohannis, conform stiripesurse.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Vai dar sa se deranjeze el sa vorbeasca cu noi ?---e f f greu ----il trezim noi din somn ?
3
0
Sunt decis sa dorm mai mult dupa 24 Noiembrie 2019
3
0
Anulati pensiile speciale, reduceti salariile nesimtite, dati afara din sistemul bugetar pensionarii, reduceti salariile celor din justitie.
1
0
Pai e in jobul tau sa comunici ce faci pentru romani si Romania, unde mergi, cu cine te intalnesti, pentru ce lupti, pe ce cheltui banii s.a.m.d. Nu decizi tu ca-ti vine tie pe chelie, faci ce zice regulamentul cu atributiile postului. Aaaa, nu ai facut nimic, nu ai zis nimic, deci nu ti-ai facut jobul. Pentru ceva similar, romanii obisnuiti sunt dati afara dar tu iti permiti sa vorbesti de sus altora care muncesc cu adevarat si nu o freaca cum faci tu pe banii platitorilor de taxe.
4
1
Exact ca un copil prost s-a prezentat Viorica care nu a stiut raspusul la intrebarea aia despre cerc,asta pentru ca tot ai adus vorba despre un elev prost.
1
4
Aiurea !---de luni ii uram somn usor si ne vedem peste 5 ani sa ne multumeasc
4
1
Socant dar Veorica mi sca parut mai desteapta asta seara decat dl J
11
5
Azi a aratat ca un elev nepregatit la scoala, nota 4, cu intrebari aranjate, asta presimt ca o sa faca sa regretam psd ul. Un cetatean cu 6 case furate si care sta doar plecat in concediu.... oare asta e dorinta Romaniei.
15
3
Nu e nevoie de confruntare cu veo care abia asteapta sa inceapa mahalageala .Din pacate presedintele nu le are cu mahalageala Doamna profesoara de mat e hiperexcitata si sufera ca nu poate sa si faca numarul de circ Unei doamne nu i sta bine sa se tavaleasca si sa se expuna chiar asa Din pacate e alergata de toti cei care mai spera ca poate vor reveni in locurile caldute de unde au fost virati .
7
16
Face si veorikaka dezbatere la gradina zoo
6
17
O sa comunice mai mult cu surdu'...mare bou joh annus asta!!!
16
3
Cu cine,cu nemtii sau americanii?
14
2
Recunoaste ca e un bou
15
4
deci recunoaste oficial ca e un MUTALAU!
17
3
de ce nu a vrut sa discute cu dancila, in ciuda tuturor denigrarilor dancila il facea muci si serviciile ramaneau cu o misiune si mai dificila!
20
3
Ne-am lamurit
17
2
Dancila a stat in picioare si a raspuns intrebarilor ziaristilor 2 ore jumatate, Ciolannis a stat in scaun si a facut pauza dupa numai o ara... Unii zic ca din cauza incontinentei urinare si hipertrofiei de prostata. Gurile rele... Vai mama lui!
21
4
Dancila ai votul meu!
18
6
Vreau sa ii dau o muie in gura lui klaus ca de ultimul meci.sa ii sugeti pula prostii mei
13
7

REPLICA

LOTO

6/49
33725484010
5/49
32319203522
joker
22391819369