REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.5° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
10.5° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

Iohannis, la un miting PNL: 'Pesediștii au încercat să se răzbune pe români, fizic, în 10 august. Nu au reușit'

Iohannis, la un miting PNL: 'Pesediștii au încercat să se răzbune pe români, fizic, în 10 august. Nu au reușit'

Replica API 9 octombrie 2019 | 00:00 238

Președintele Klaus Iohannis a declarat că PSD a vrut să se răzbune fizic pe români, anul trecut, pe 10 august, însă nu au reușit deoarece românii au participat la alegerile europarlamentare din 26 mai și nu au votat cu social-democrații, notează stiripesurse.ro.

„Și pesediștii chiar au încercat să se răzbune pe români. Fizic, nu la figurat, la propriu. Vă amintiți într-o zi de august, în 10 august, români pașnici, cu familii, cu copii, s-au dus în Piața Victoriei să își strige nemulțumirea. Și au fost întâmpinați de jandarmi echipați pentru război urban și au tratați cu bâte și cu gaze lacrimogene. Și pesediștii au spus că nu ei, că ei au fost plecați în provincie. Așa au încercat pesediștii să înăbușe nemulțumirile românilor. N-au reușit. Românii le-au arătat-o! În 26 mai, românii nu au mai stat acasă, s-au dus la vot și a câștigat PNL”, a afirmat Klaus Iohannis, miercuri, la la Adunarea Regională a organizațiilor PNL București – Ilfov din Capitală.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
vrem un Bavarez mai putin ,,
4
0
Dupa modul in care vorbeste are cel putin o forma usoara de afazie. KWJ este un presedinte bolnav neurologic. La fel ca si Angela Merkel care are probabil parkinson. Cum am putea sa l mai votam pe bolnavul asta inca o data presedinte. Poate doar daca suntem si noi mai mult de jumatate bolnavi neurologic. Jandarmii si au facut treaba. Dar KWJ este dispus sa invinovateasca de omor si soldatii care in razboi au ucis dusmanii doar pentru ca el nu pricepe logica lucrurilor. In vechea Sparta ar fi trait maxim 7 ani de la nastere.
5
0
normal ca va iesi, serviciile au nevoie de prosti. presedinti si votacii lui!
2
0
Iohannis se oboseste sa tot deformeze realitatea. Oricum va iesi presedinte din noi. Se deranjeaza prea mult in campanie facand si rau.
2
0
Bravo sustinatorii mei cu limbile potcovite cu placheuri sa ma spalati pe mine si Carmen non stop la organele genitale si rozeta.Succesuri limbistii mei fraieri si cocliti.
4
0
Numai boschetari pesedemuist isi dau cu parerea, mirositi a penitenciar de la o poata! Ghinion o sa sugeti pl, cum o faceti din 2014!
1
6
E pentru voicu ce e florea pentru deliorga.
1
1
Sugi pula minunat
9
1
A ajuns o stearpa nenorocita din videle sa ne ameninte viitorul copiiilor nostri cu albina floarea si dilia savonea .b...amias in mortii vostri de ciuma rosie
2
13
Gresit total, jandarmeria pt prima data in istorie pe 10 august le a scarmanat blana la hastagisti. Dupa aia n a mai iesit niciunul in piata. Bravo jandarmeriei!
14
2
ce retard...
16
1
@ 2149 ha, ha, ha tie chiar ti-a schimbat ADN-ul in 10 August.Din limbric ai devenit oxiur ca sa dai limbi in cur la toti pesedeii, bai asta cu un neuron si ala murat in cacatul pedelepro- userist! Cum ramane cu securistii si cei care au colaborat cu securitatea de la USR ?USR aia cu oameni noi si nepatati ha,ha ,ha!
14
1
unu este cel mai prost postac pesedeo-mu!5t! MU!E lui si MU!E si rahateilor de postaci de mai jos sau, daca va place mai mult, de supt mine, cum spunea celebra duamna carmencita dan!
4
15
asta candideaza pentru balaceanca nu pentru cotroceni? iar astia care il sustineti sunteti la fel ca el!
18
3
Zi papagalule ceva sa te pot vota.
15
3
La 21.22 e frustratul aia de Marin din Uniunea Sifoanelor din Romania. Sau din Papagalii Nationali Labari
15
2
Esti cel mai mare cretin! A fatat ma-ta cea mai mare aberatie a naturii!
18
4
nu-ti convine ce zice iohannis ? Ia cu putin cacat de la mine ca ala-ti place !!!
6
21
nino, nino, nino! Fara cuvinte !
16
3

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614