REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.6° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
12.6° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Iohannis lansează acuaţii la adresa PSD: 'Cu siguranţă va încerca cu toate mijloacele să boicoteze acest referendum'

Iohannis lansează acuaţii la adresa PSD: 'Cu siguranţă va încerca cu toate mijloacele să boicoteze acest referendum'

Replica API 26 aprilie 2019 | 01:06 421

Klaus Iohannis a subliniat, joi, că PSD va încerca să boicoteze referendumul din 26 mai, șeful statului menționând că importantă este doar prezența la vot și că doar după ce românii vor spune că nu sunt de acord cu social democrații, va exista „un mandat” cu care să se acționeze împotriva lor, conform stiripesurse.ro.

"PSD cu siguranţă va încerca cu toate mijloacele să boicoteze acest referendum. O să vă spună că nu contează, că sunt probleme tehnice. Nu contează că se opune PSD. Contează ce vă doriţi voi, românii care mergeţi la vot. Aţi văzut ce legi fac pentru ei. Aţi văzut cum vor să se protejeze? De data asta există şansa unei schimbări reale. Semnalul se va da pe 26 mai la refrerendum şi la europalramenetare", a declarat Klaus Iohannis.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
amice muie unu, muie pesede muie sa-i zici lui vagabonzi de PNL sau vagabonzi de PDL si nu mai injura ca taranul prost de la vaci!
0
0
sunt uimit de cati pesedei sunt online. Totusi sa nu uitam sa dam cacatul la lins papagalilor !!! Muie dragnea infractorul, muie pesede !!!
1
1
Simbolul PNL Quintus, un asasin odios scrie inpolitics.ro si Cotidianul .Colaborator cu securitatea a fost chiar el a confirmat ,dar asasin odios?
7
2
Si daca intr-o zi Dragnea "ar face un pas in spate" ce s-ar face toti cei care nu incap de el? Ar muri d plictiseala ca de gandit la altceva nu sunt capabili.
11
2
vita , ne distram cu tine ! nevasta ta are km de pula cat un taxi casat ,traiesti de pe urma ei , sluga usr .Ma pis pe tine si pe referendumul vostru de cacat , betivule iti trimit un butoi .Pe butoi il dai de-a dura , noua ne sugi pula !
9
6
toti romanii cu scaun la cap ar trebui sa-si vada de treaba si sa-l ignore pe pe acest aerian cu tot cu confortul lui.
12
4
romanul lui KWI @14:53 lingea-mi-ai cacatul!!!Stim ca esti manipulator bolsevic ,o afirmi chiar tu ,prostul satului, eu as adauga ca esti de fapt un nazist imputit !In rest aceesi muie cu cacat la toti lingaii lui Iohannis!!! Stati sa vina alegerile muistilor!!!MUIE Iohannis infractorul,MUIE opozitiei pardon, muie romanilor lui Iohannis !!!
10
6
unule lingea-mi-ai cacatul de manipulator bolsevic !!! Aceeasi muie cu cacat la toti pesedeii lingai !!! Stati numai putin sa vina alegerile muistilor !!! Muie dragnea infractorul, muie pesede !!!
5
13
de la 11:15 mare este gradina Domnului si multi prosti ca tine ii sar gardul .Omenirea lupta pentru drepturi si libertati si prostii sa le ingradeasca . Cum sa fii asa de prost si sa nu vezi ca noi avem corupti fara corupatori ? Raspuns corect uite asa ca asta de la 11:15.Alt bou de roman care vede numai Dragnea si PSD in fata . Spune ca vrei la ciolan, ca ti s-a lipit burta de spate de flamand pedelist ce esti !Esti prea prost sa -ti explicam cum este cu drepturile fundamentale ale omului ,cu CEDO tratate semnate etc Doar boul este consecvent Dragnea ,Ciuma rosie PSD , o sa mori in chinuri !
10
4
Sau aparatari coruptilor nu va obliga nimeni sa votati contra voastra fiindca referendumul asta are o singura tinta coruptia.1Fara gratiere sau amnistie pt.corupti si 2 fara ordonante pt.corupti,sigur voi va intrebati daca coruptia este cea mai mare problema pt.justitia din Romania.Raspuns DA.
5
10
asta te doare , ca strainii nu isi mai fac treaba in Romania . Sas pervers , tu esti unealta europei si a multinationalelor , iti bati joc de banii publici , referendumul e un cacat , trage apa , ca pe cel cu 300 de parlamentari .
12
5
bai presedinte de cacat sa stii ca sunt mai roman decat tine si slugile tale chiar daca sunt pesedist !Bine ca nu sunt dintre asa zisii romanii ai tai! Am sa ma pish cu bolta pe referendumul tau asa cum te pishi si tu peste tot ce este Romania! Pe 27 o sa vezi cat de singur esti !
15
6
lui klampanel ii tremura picioarele ca nu vine lumea la referendum .Pai cand tu esti de acord cu amnistia si gratierea la pedofili ,hoti ,talhari criminali vrei sa calc in picioare drepturile omului .CEDO , Europa ,ONU ca vrei tu sa manaci cacat cu coruptia ?De ce nu intrebi unde sunt corupatorii, daca sa le dublam pedepsele la corupatori in raport cu coruptii?Nu avem procese cu corupatatori, pai coruptii de cine sunt corupti ?Acum ma phis si eu cu bolta pe referendumul tau .Chiar crezi ca nu stim ca obiectivul tau este PSD Dragnea?Atunci sa-ti dam muie tot pesedeul si cu ajutor de la alde !
12
8
Asa crede dulapul de la Cotroceni despre romani, o sa vada ca prezenta va fi de 28 procente si el trebuie sa plece
13
7
Pentru furat de case,omor,viol,tortionari, peedofili,proxenetism se face referendum ???. SUGI PULA KLASUGEL CAO DE VITEL MOACA DE CACAT
12
7
de a draku votez psd,,nu pot vota un Neamt,,nu pot vota pnl un partid de tradatori care nu isi asuma inpuscarea taranilor in 1907.
11
7

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108