REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.4° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
10.4° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Iohannis le-a spus liberalilor că îşi imaginează schimbarea Guvernului doar prin metode democratice, prin moţiune de cenzură sau prin alegeri

Iohannis le-a spus liberalilor că îşi imaginează schimbarea Guvernului doar prin metode democratice, prin moţiune de cenzură sau prin alegeri

Replica API 27 august 2018 | 01:01 350

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat vineri că le-a spus liberalilor să fie pregătiţi nu doar pentru alegeri, ci şi pentru a guverna, explicând că îşi imaginează schimbarea Guvernului doar prin metode democratice, prin moţiune de cenzură sau prin alegeri.

"Cred că e deja antologică chestiunea cu guvernul meu, care nu trebuie să însemne un guvern al persoanei mele, ci un guvern cu care pot să colaborez pentru România şi pentru români, nu pentru altceva. Da, în continuare îmi doresc un astfel de guvern, în total contrast cu guvernul pe care îl avem acum. Cu siguranţă că acest guvern îşi va termina, cândva, mandatul. Dacă asta va fi mai repede sau mai târziu, asta decid românii, prin alegeri. Nu îmi imaginez alte metode de schimbare a unui guvern decât cele democratice, adică prin moţiune de cenzură sau prin alegeri, dar în oricare dintre variante este bine ca toată lumea să fie pregătită. Imaginaţi-vă ce abordare greşită ar avea Opoziţia dacă nu s-ar pregăti pentru guvernare. Că până la urmă asta înseamnă democraţia, alternanţa la guvernare. Şi evident că toată lumea trebuie să se pregătească, nu doar pentru alegeri, ci şi pentru a guverna", a spus Klaus Iohannis.

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat după întâlnirea cu Klaus Iohannis că peste o săptămână este posibil ca liberalii să discute şi despre o eventuală moţiune de cenzură, care să fie depusă în sesiunea din toamnă.

sursa: Agerpres

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Toata clasa politica din Romania este datoare fata de acest popor! De la revolutie si pana acum politicienii romani nu au facut decat sa fure sis a traga pe dreapta peentru ei si familiile lor! PSD pe primul loc. La mare, mare departare se-nsiruie PNL, ALDE, UNPR..samd.
0
0
Ai imaginatia prea bogata wermorel. Nu vei ajunge nici macar in turul doi dar sa mai si castigi ceva. Esti totusi bun de presedinte de scara de bloc singurul loc vacant pentru tine. In rest numai bine si sa iei in brate sloganul mu..ie klaus
1
1
Iohannis este un om simplu si needucat,marginit la cat se cere unui professor de fizica intr-un orasel micut. Vazandu-se pe cai mari,isi inchipuie ca se poate pune la egal cu Parlamentul,cu Academia,cu restul tarii,doar pentru ca acum se numaste ca e presedinte. OK,e presedinte,nu geniu. Nu a facut ceva bun sau macar binisor pentru tara asta,nu a scris o lucrare stiintifica pe bune,nu a salvat un catel de la eutanasie,ce pana mea a facut sau face asta?! Poate peste ani vom avea presedinte demn de Romania,pana azi nu am avut si nu avem. Iohannis sa taca,oricum vorbeste rar si prost.
1
1
esti disperat , americanii iti dau un sut , si tie si maretilor codruta si lazar !
2
1
As N ai zis nimica atrunci cand Bot Malin de exemplu urla schimbarea guvernului pri forta strazii Rusinicaaaa
1
2
cacata se da mare ...o sugi wermorel la greu
5
2
Un prost -klaun iohaha- vrea sa dea afara o alta proasta-dancila maimuta vasilica- soarta....
6
2
NU MANCA CACAT,,,JEFUIREA PADURILOR DIN ROMANIA SUNT AJUTOARE SOCIALE PENTRU AUSTIECI. SI GAZU,
9
1
noi astia care muncim si nu suntem asistati sociali poponarule
4
6
Sanchi! Cine il mai crede?
8
3

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367