REPLICA ONLINE CONSTANTA

17° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
17° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Iohannis le dă indicații liberalilor: 'Fiţi hotărâţi! Construiţi-vă un program politic solid. Nu așteptați o campanie electorală'

Iohannis le dă indicații liberalilor: 'Fiţi hotărâţi! Construiţi-vă un program politic solid. Nu așteptați o campanie electorală'

Replica API 6 august 2018 | 02:35 348

Klaus Iohannis a afirmat, sâmbătă, că este nevoie de 'o alternativă raţională' în locul actualei guvernării, context în care a punctat că PNL trebuie să fie un partid unit, puternic şi solid.

"Acest stil de conducere iraţional nu poate să continue. Este nevoie de o alternativă raţională, trebuie să faceţi tot ce se poate pentru a reinstaura raţionalitatea şi normalitatea în România. Pentru asta, (...) e nevoie ca PNL să fie un partid unit, puternic, solid. Şi puteţi! Fiţi hotărâţi! Construiţi-vă un program politic solid, puternic, serios. Fiţi uniţi şi puternici şi mergeţi (...) între oameni spuneţi-le că aveţi soluţii pentru economia românească, pentru finanţele publice din România, că ştiţi cum se face adevărata reformă administrativă, că pentru voi contează tinerii, că pentru voi contează românii din Diaspora, că pentru voi justiţia contează, oamenii trebuie să creadă că justiţia nu este doar eficientă, este dreaptă şi pentru asta să vă luptaţi. Spuneţi oamenilor că ştiţi cum trebuie guvernată ţara. (...) Nu aşteptaţi o campania electorală. (...) Eu mă lupt de la început pentru o Românie puternică, eruopeană, prosperă. Mă lupt pentru a îngrădi efectele nefaste acestei guvernări pesediste, lupt împotriva abuzurilor PSD ului, vă invit să faceți la fel. A mai rămas un singur lucru de lămurit. Eu mă lupt și vă întreb: sunteți alături de mine în această luptă? Sunteți alături de mine în această luptă?", a spus Iohannis, la reuniunea Consiliului Naţional al PNL, potrivit stiripesurse.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Luati-asi muianu-n pula de cacat pesedist ordinar ! De ce te semnezi in pizda ma-tii cu numele meu mai animalule porc ! Sa te fut in gura cu cacatul ma-tii aia curva . De centura ! Si tie muie ca si pesedeului !!! Cu cacat mult !!!!
1
0
Dihorul Venetic Homosexual de la Cotroceni Chiolhannis 6 Case Penale va fi suspendat si apoi DEMIS de Poporul Roman.Dihorii Activisti Neonazisti Hastago-PNL-epre se vor tavali in chinuri cand va disparea de la Cotroceni Dihorul pe invers Chiolhannis.
1
2
cind a auzit de inalta tradare Isarescu a inceput sa schimbe foaia s-ai faca si auditul cu aurul tarii si se rezolva tot inalta tradare de la iel pleaca tot s-ai confiste mosi tot pregatea bani pentru campanii electorale di ratele rominilor crescind roborul idiot
2
0
mars in germania ! nu putem fi condusi de nemti , suntem o tara puternica , nu o colonie .
1
2
programul politic al opozitiei este simplu : muie ! Sincer sa vedeti ce muie va dau astia daca ajung la guvernare!
0
3
ce expresii foloseste''tradare''fata mare''lupta p.n.l''.ce lupta stimabile?de fapt nu se lupta nimeni,la ora actuala se mimeaza opozitia,de fapt secretul puscariasului adica dragnea, e mituirea celor care il pot da jos din jilt.politica e o curva,batrane.MUIE PSD.
2
1
PNL si a pierdut credibilitatea in fata romanilor. USL care guverneaza acum Romania este rezultatul tradarii electoratului de dreapta. Orice plan de lupta al PNL impotriva PSD este inutil. Vremea cand puteai trada electoratul si apoi te prezentai in fata lui ca o fata mare, a trecut.
7
5
Suspendare, demisionare...
4
9

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218