REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.3° ConstanÈ›a Mar., 23 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6708
12.3° ConstanÈ›a MarÈ›i, 23 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6708
 

Iohannis: Lupta împotriva clanurilor - de durată. În timpul guvernărilor PSD, aceşti interlopi au fost toleraţi

Iohannis: Lupta împotriva clanurilor - de durată. În timpul guvernărilor PSD, aceşti interlopi au fost toleraţi

Replica API 12 august 2020 | 00:00 1363

Preşedintele Klaus Iohannis a afirmat, miercuri, că lupta împotriva clanurilor este de durată, menţionând că la Ministerul Afacerilor Interne există "o preocupare reală" şi se iau măsuri, însă "prea mulţi ani, în timpul guvernărilor PSD, aceşti interlopi au fost toleraţi".

Klaus Iohannis

"Aceste chestiuni sunt foarte îngrijorătoare. Am discutat de două ori cu ministrul de Interne şi cu şeful Poliţiei pe această temă. La Ministerul Afacerilor Interne există o preocupare reală. Se organizează şi se iau măsuri, însă nu trebuie, din păcate, să ne aşteptăm să se rezolve peste noapte aceste chestiuni. Prea mulţi ani, în timpul guvernărilor PSD, aceşti interlopi au fost toleraţi. Acum nu mai sunt toleraţi, însă lupta împotriva clanurilor este o luptă de durată", a declarat Iohannis, întrebat în legătură cu informaţiile potrivit cărora şefi ai Poliţiei ar fi negociat înmormântarea aşa-zisului Emi Pian.

El a spus că a discutat în câteva rânduri cu responsabilii din domeniu despre acest subiect şi se lucrează foarte serios pentru a combate crima organizată.

"Eu sunt convins că ministerele şi instituţiile implicate vor face ordine şi da, este o problemă de siguranţa cetăţeanului", a adăugat Iohannis, scrie Agerpres.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Dar sa ne cacam pe conducerea PDL in timpul careia au inflorit mafiile politico-economice in cardasie cu interlopi !Aia de atunci fac parte azi din PNL. Bai,lemn de dud, de ce nu iei masuri impotriva tuturor interlopilor,ti-e frica sa nu deranjezi prieteni cu interese in zona aia?
0
2
Iohanis: inapoi la catedra! vesnic se cearta cu psd si se leaga de ponta! cine poate garanta ca pnl este cel mai tare din parcare! pnl a dat onorul la decesul interlopului si nu psd! imbecilitate psd: arest 48 ore la boli infectioase cu posibilitate de prelungire prin dsp! si daca mor oamenii ce mare problema pentru guvern and company
1
1
Cine il conducea pe Dragnea la tribunal,tv-urile au filmat si ne-au aratat tuturor.Cand el, seful unui partid avea paza institutionalizata .Prietenii stiu de ce.
1
0
Si nu are Johanis dreptate tu proasto?,nu au arestat Britanici o banda de traficanti de femei din Tzandarei si trimisi in Romania PSDista de anul trecut judecatori i-au scos nevinovati pe interlopi de nu le-au venit englezilor sa creada cand au auzit?,sau anul asta nu s-a dovedit ca uni sefi PSD protejau interlopi de langa Bucuresti?,e adevarat ca adevarata mafie inseamna:PSD,intrelopi,politia si justitia ca doar nu degeaba le-au dat drepturi speciale militienilor si judecatorilor parlamentari PSD.
4
4
ptiuuu bine ca ti-ai adus aminte iarasi de PSD daaaa trebuie sa fie cineva VINOVAT dar tu ca PRESEDINTE in primul mandat si acum de ce nu te-ai impus ptr ce esti PRESEDINTE doar sa-ti care cineva paltonul? doar sa acuzi ? HALAL PRESDINTE
8
2
Oricum politia le zice sarut mana la tigani. Sunt mana in mana. Asculta manelele lor dau bani la lautari. Asculta manele in masina. La nunta, la botez. Este o datina romanotiganeasca. De ce sa luptam frate impotriva la.frate cand rrom roman eate acelasi lucru
3
1
Ai consilieri prost si tu si vela. Interlopii sunt tolerati si in prezent, de catre voi, toti politicienii, prin legile facute pentru voi si pt ei
7
1
MUIE MALARIA GALBENA SI TUTUROR VOTANTILOR SI SIMPATIZANTILOR SAI
6
2
Boala psihica la acest plavan e in stare avansata.
12
2
Cui atarnau tiganii bani de aur de gat, mali oli ?
9
1
matu chiar esti nesimtit rau de- o dai intr-una cu psd iti aduc aminte c-a fost sipnlul inaceasta perioadala guvernare pe vremea cdr apoi basescu usr si-ar trebui sa multumesti psdului ca daca nu erau ei inca erai un primaras la sibiu
11
2
KLAUN JOHANNIS KLAUSsugel KAP DE VITEL alintat cu drag de romani KAKAT CEL MARE si GROS SI VARTOS
10
5
Toate clanurile, nu! Dar pe astia pe care ii stiti si voi si toata tara, ati putea sa-i opriti din infractiuni. Adica aia a lu pian, au putut sa stea cuminti si cu masca la bot...s-au dat la fund sa nu va faca probleme, ca nu din respect pentru lege..Sa fim seriosi..credeti ca toti suntem prosti?
9
1
ca in timpul vostru au fost altfel decat tolerati..mancati rahat cu polonicul, ca de obicei
12
2
demonstreaza ca Romania a devenit un stat mafiot,condus de interlopi..multumim pt declaratia sincera
17
4
dar chioru cand se pupa si dansa cu interlopu tigan, iera de la psd?
21
3
Ce mortii lui, ca de la lovitura de stat din 1989 nu au fost numia jegurile de pesedei la putere. au mai fost si jegurile de dreapta, nu le-ar mai muri multi inainte la tori impreuna cu alogenul ala schizofrenic!
15
6
Impreuna sugem pula la interlopi si proxeneti deoarece ne sponsorizeaza en gros si en detail partidele si chiar pe noi
12
8
ai platit tu din banii tai jandarmi si politisti fomalaule..dar salariul tau de cine este platit mai asta?sunt altii care muncesc oentru tine si care nu sunt de acord cu tine..si totusi iti platesc salariul.asta daca muncesti evident,dar nucred.psd plateste la pnl..usr plateste la udmr si asa mai departe,ma refer la simpatizanti,asa ca mai lasa placa asta ca platesti tu salariile..eject.Ia uite nebunu plateste el salarii.Gandire de meltean.
4
14
Lasa-ne jeam darm-ule cu jmekeriile tale.
5
15
sa-i spuna cineva acestui penibil ca guvernul lui le-a asigurat paza cu jandarmi platiti din banii nostri la inmormantarea interlopului si nu am vazut nici o amenda data acolo in timp ce pe plaja oamenii care sunt in concediu dupa ce muncesc si platesc taxe un an sunt hartuiti si amendati ca nu poarta masca!!
24
11
Sas la gara
12
9
Degeaba te kaci pe tine ca toate partidele sunt formate din asemenea exremente. Incepeti cu voi si dupa luativa de altii
13
9
Sa-i duci la canal bre pe toti ,, nu-i unul care sa traiasca din munca cinstita !
22
0
Pana sa iei AKM ul din rastel, pai, duuureaza!
12
3

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218