REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° ConstanÈ›a Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
11.4° ConstanÈ›a Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Iohannis: Lupta împotriva clanurilor - de durată. În timpul guvernărilor PSD, aceşti interlopi au fost toleraţi

Iohannis: Lupta împotriva clanurilor - de durată. În timpul guvernărilor PSD, aceşti interlopi au fost toleraţi

Replica API 13 august 2020 | 00:00 1054

Preşedintele Klaus Iohannis a afirmat, miercuri, că lupta împotriva clanurilor este de durată, menţionând că la Ministerul Afacerilor Interne există "o preocupare reală" şi se iau măsuri, însă "prea mulţi ani, în timpul guvernărilor PSD, aceşti interlopi au fost toleraţi".

Klaus Iohannis

"Aceste chestiuni sunt foarte îngrijorătoare. Am discutat de două ori cu ministrul de Interne şi cu şeful Poliţiei pe această temă. La Ministerul Afacerilor Interne există o preocupare reală. Se organizează şi se iau măsuri, însă nu trebuie, din păcate, să ne aşteptăm să se rezolve peste noapte aceste chestiuni. Prea mulţi ani, în timpul guvernărilor PSD, aceşti interlopi au fost toleraţi. Acum nu mai sunt toleraţi, însă lupta împotriva clanurilor este o luptă de durată", a declarat Iohannis, întrebat în legătură cu informaţiile potrivit cărora şefi ai Poliţiei ar fi negociat înmormântarea aşa-zisului Emi Pian.

El a spus că a discutat în câteva rânduri cu responsabilii din domeniu despre acest subiect şi se lucrează foarte serios pentru a combate crima organizată.

"Eu sunt convins că ministerele şi instituţiile implicate vor face ordine şi da, este o problemă de siguranţa cetăţeanului", a adăugat Iohannis, scrie Agerpres.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
De ce este psd-ista, ca sterge comentariile care il injura pe neamt? nu judeci deloc! esti setat ca si el peee seee deee!!
0
4
Replica psd ista, nu mai stergeti comentariile. Va deranjeaza adevarul, bag seama.
5
2
Ce spune nenea Johannis,imi aduc aminte cind dragnea sa afisat cu bodiguarzi interlopi.
9
0

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367