REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.2° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
16.2° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Iohannis: Măsuri de supraveghere electronică - pentru persoanele în izolare sau carantină

Iohannis: Măsuri de supraveghere electronică - pentru persoanele în izolare sau carantină

Replica API 25 martie 2020 | 00:00 887

Klaus Iohannis

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat marţi că a stabilit cu reprezentanţii Guvernului pregătirea unor măsuri de supraveghere electronică, pentru persoanele care se află în izolare sau carantină.

"Am convenit pentru această perioadă să pregătim pentru persoanele care sunt în carantină sau în izolare măsuri de supraveghere electronică, fiindcă este absolută nevoie ca aceste măsuri să fie respectate integral", a spus şeful statului, la finalul unei şedinţe cu premierul Ludovic Orban, cu miniştrii de Interne, al Sănătăţii şi al Apărării, scrie Agerpres.

Aceştia au discutat despre eventuale noi restricţii pentru populaţie, în scopul de a împiedica transmiterea noului coronavirus.

Iohannis a afirmat că noile restricţii vor fi prevăzute într-o ordonanţă militară, care va fi finalizată marţi, iar restricţiile intră în vigoare de miercuri.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Romania nu are bani ? Sa spunem ca am avea nevoie de 20 milioane teste x 25 dolari rezulta 500 milioane. Ce sunt 500 milioane intr-o tara unde se suge miliarde- zeci de miliarde pe studii fezabilitate , etc. Care este impactul pentru inchiderea completa a tarii 2-3 saptamani?? Care este pretul platit pentru toate aceste masuri de suporaveghere electronica ?
1
0
TATA nu intelegi ca daca nu testezi pe toata lumea chiar si pe cei fara semne o sa ai in curand mii de morti?Tu te ocupi de supraveghere electronica? toti cei care au implementat sistemul de testare generala ,vezi un orasel din italia de 3300 persoane care este azi cand in italia mor 800 de persoane pe zi,o insula fara nici un caz de infectare.Asta a fost o stire care e cunoscuta de toti si trebuia sa va dea de gandit.Daca nu face ti asta ,inseamna ca nu vreti sa stopati virusul ca alta explic. nu exista.
1
0
Asta chiar vorbeste din replici de filme SF. Romania nu are niste cacacioase de masti ,dar are mii de dispositive aplicabile persoanelor urmarite si infrastructura csalificata sa si urmareasca? Pai la dracu',atunci de ce avem o imensitate de infractori de negasit,greu de urmarit cu deceniile? Sau e doar un fel de glumita ca sa mai inveseleasca romanimea stresata?
1
0
dar ce se intampla daca isi lasa telef mobil acasa...?!? cumva le-au pus bratari electronice ? ei nu au macar ptr cei arestati la domiciliu...
3
0

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367