REPLICA ONLINE CONSTANTA

7.9° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
7.9° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Iohannis, mesaj de Ziua Românilor de Pretutindeni: E nevoie de toţi, din ţară şi străinătate, pentru a construi România

Iohannis, mesaj de Ziua Românilor de Pretutindeni: E nevoie de toţi, din ţară şi străinătate, pentru a construi România

Replica API 1 iunie 2020 | 00:00 1039

Preşedintele Klaus Iohannis afirmă, într-un mesaj transmis cu prilejul Zilei Românilor de Pretutindeni, că "este nevoie de toţi românii, de 'aici' şi de 'acolo', din ţară şi din străinătate, pentru a construi împreună România prosperă şi sigură pe care ne-o dorim".

Klaus Iohannis

"Ultima duminică a lunii mai ne oferă prilejul de a sărbători Ziua Românilor de Pretutindeni, o zi dedicată celor aflaţi dincolo de hotare, dar rămaşi aproape de ţara natală, în gând şi în suflet. Fiecare român, acolo unde se află, este un ambasador al tradiţiilor, culturii şi obiceiurilor noastre, al creativităţii şi al spiritului românesc. Ultimele luni au pus o lume întreagă la grea încercare, dar oriunde s-au aflat, cei mai mulţi dintre români s-au comportat în mod exemplar. Responsabilitatea fiecăruia şi solidaritatea tuturor ne-au ajutat pe toţi să trecem mai uşor prin această pandemie", spune şeful statului, scrie Agerpres.

El le mulţumeşte românilor din afara ţării pentru că au înţeles apelurile autorităţilor române în această perioadă a pandemiei. De asemenea, preşedintele Iohannis arată că prin măsurile din programul de reconstrucţie economică de după pandemie va putea fi valorificat potenţialul reprezentat de românii plecaţi în străinătate care se reîntorc în ţară.

"Am traversat momente dificile şi vă mulţumesc pentru că aţi înţeles apelurile autorităţilor române. Mulţi dintre dumneavoastră v-aţi întors acasă cu un bagaj important de cunoştinţe şi experienţe dobândite în străinătate, pe care sunteţi gata să le puneţi în slujba României. Prin măsurile şi politicile publice cuprinse în programul de reconstrucţie economică, acest capital preţios pe care îl reprezentaţi fiecare dintre dumneavoastră va putea să fie valorificat pentru dezvoltarea ţării noastre. Este nevoie de toţi românii, de 'aici' şi de 'acolo', din ţară şi din străinătate, pentru a construi împreună România prosperă şi sigură pe care ne-o dorim. La mulţi ani, dragi români de pretutindeni!", se încheie mesajul transmis duminică de către preşedintele Klaus Iohannis.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Daca vin trebuie sa l gonesti pe Lucovid si sa imi elibereze biroul de la guvern!sa isi ia si scaunul ala plin de basini odata cu pozele de pe birou!Daca vin sa le spui sa zugraveasca ca miroase a fum si bautura!Sa plece si sluga lui Soros,Sandra Pralong ca era acolo si pe vremea Tapului Constantinescu!Daca vin plecati repede ca am treaba sa repar ce ati stricat voi in ultimii 30 de ani!
0
0
Sa taiati pensiile speciale si toate celelalte indemnizatii date revolutionarilor, deportatilor, sportivilor, etc. Taiati salariile si pensiile foarte mari. Reduceti tarifele notarilor, avocatilor, arhitectilor, cadastristilor.
2
0
Multi dintre noi ne am intors acasa cu un bagaj de cunostinte bla bla bla si acum avem de gand sa muncim in Romania pe 300 euro pe luna firar mata a dracului de contopist.La multi ani si tie dar pleaca dracului in gaura din care ai iesit si lasa ne ca ne doare capu si ne ia si somnu cand vorbesti.
0
0
Dupa ce se termina padurile si prietenii lui Iohannis vor incepe sa cheleasca si iarba din Romania,va fi nevoie de toti romanii sa treaca la plantat copaci .
1
0
Dar noi nu venim ca sa asteptam 14-21 zile la un ITP facut de RAR ,cind in vest il facem in 5-20 de minute ,in Romania un an sa iti deschizi o firma ,in vest 10 zile,in Romania aprobari 2-3-4-5 pentru o casa ,aici o facem in 6 luni ,in Romania nu mai avem dreptu la memorie al buniciilor autoritatile ne pun bete in roate,copii unora dintre noi sunt discriminati in scoli ,mai continui domnule Presedinte,in Romania un fost ministru Rus spune ca copii ne sunt vagabonzi ,nevestele curve ,mai continui domnule Presedinte.
2
2

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614