REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.3° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
10.3° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Iohannis, mesaj DUR pentru guvern de la Ambasada SUA

Iohannis, mesaj DUR pentru guvern de la Ambasada SUA

Replica API 6 iulie 2017 | 00:17 375

Președintele Klaus Iohannis a fost prezent marți seară la recepția organizată la Ambasada SUA din București cu ocazia Zilei naționale a Statelor Unite. La eveniment au participat numeroși lideri politici, dar și șefa DNA, Laura Codruța Kovesi, care este implicată în acest moment într-un scandal de proporții privind activitatea de la DNA, notează b1.ro

În discursul pe care l-a susținut la acest eveniment șeful statului a vorbit despre importanţa zilei de 4 iulie, parteneriatul dintre România şi SUA, dar a avut și un mesaj pentru guvernul Tudose.

Iohannis și-a exprimat speranța că executivul român va ține cont de faptul că pentru a veni în România, investitorii străini au nevoia de garanția unui climat stabil și transparent în țara noastră.

”În acest an sărbătorim două decenii de la lansarea Parteneriatului Strategic cu Statele Unite.

Parteneriatul a influențat decisiv evoluția României în acești 20 de ani. În acești 20 de ani, România a învățat, inclusiv cu sprijinul Statelor Unite, ce înseamnă forța democrației și respectul față de justiție, stat de drept și transparență.

(...)

Cetățenii României de azi și-au demonstrat maturitatea și verticalitatea morală. Acum este timpul ca țara să fie guvernată responsabil și predictibil, punând interesul cetățeanului pe primul loc și dovedind partenerilor noștri străini că România este același partener stabil, care își respectă angajamentele asumate.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
nici un mesaj dur, nici un avertisment nu ii intorc din drum pe acesti borfasi care au transformat tara intr-o familie, familia ciumei rosii si explic de ce-- cumeste posibil ca ministrul muncii sa-si puna la adapost, pe enorm de multi bani, fostul sot si actualul amant, nici unul dintre ei nefiind in cunostinta de cauza, lipsa experienta, lipsa studii in domeniu si atunci ne intrebam unde vom ajunge?, acolo unde vor ei. Penalul draknea mai are nesimtirea sa afirme ca spera ca ministrul de finante sa capete experienta, nu domnule trebuia sa ai experienta pentru o astfel de functie, tara nu e
1
0
Stimate Domnule Klaus, considerati ca daca sunteti intr-un cadru festiv aflat in amabsada Statelor Unite va confera vre-un avantaj politic? Din potriva, va arata ca un om mic in cautarea alinarii si protectiei unui aliat puternic precum Statele Unite. Nu uitati ca Statele Unite sunt acolo deoarece trateaza intotdeauna prioritar interesele proprii, iar dvs. sunteti doar un mijloc efemer.
0
1
Mesaj dur pe naiba. Iohanescu asta face marketing partidului ala soios,amestecului ala oribil numit fraudulos PNL si cam atat. Il doare exact in cur de romani in general,adica iubeste poporul asta cam cat o face si Basescu,doar ca se exprima ceva mai civilizat. Adevarul este ca nu avem inca un patriot in functia de presedinte,nici un sistem de conducere dedicat romanilor.Mergem in inertie,dezbinati si urandu-ne intre noi,spre deliciul bandelor care ne conduc.
0
1
mai bine saraci decat slugile americanilor , CU IDIOTI CA TINE SI MAMA TA , CEA CARE A RATAT AVORTUL , VOM AJUNGE SA MANCAM PAINE GOALA , IAR BANII VOR MERGE IN SUA , SUB FORMA DE TAXE SI TEHNICA MILITARA .
4
2
Nicu,de'aia te-ai trezit tu la 05:40,ca sa arati ca esti ,,cultivat,,politic?ca nu ai tu treburi despre cultura generala fiind ,,cultivat,,cu buruieni!
2
2
gata lingele fundu si la Americani.
4
1
cred ca cei care au comentat inaintea mea sunt pesedisti fara ceva cultuta . le recomand sa se gandeasca mereu la binele tari nu sa sustina hotii si mincinosii din PSD. trebuie sa fim uniti in fata coruptilor si sa ne dam mana ca sa scapam de ei ,altfel vom ajunge din nou la colhoz . trebuie sa invatam sa traim cu demnitate alfel vom ramane saracii si umilitii EUROPEI.
4
3
Aici Washington fosta Moscova ?
4
0
marginitul Sibiului s--a dat cu parerea
6
4
Asta a vandut copii si acum o da in vrajeala cu parteneriate.
8
4
Sluga de yohanis a fost chemat la raport
11
6
Parteneriatul lui peste. De 20 de ani furati care cum puteti, mana in mana cu americanii. Ca doar suntem colonie. S-a trezit si mutulica sa vorbeasca cand trebuia sa taca, ratatul pamantului
12
7
La serbare v-ati gasit sa-l urecheati pe tudose?!
6
3

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614