REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Mar., 23 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6708
11.4° Constanța Marți, 23 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6708
 

Iohannis, mesaj DUR pentru noul Guvern: Terminaţi cu ţopăiala fiscal-bugetară. Guvernaţi responsabil

Iohannis, mesaj DUR pentru noul Guvern: Terminaţi cu ţopăiala fiscal-bugetară. Guvernaţi responsabil

Replica API 30 iunie 2017 | 21:55 483

Imediat după ceremonia de învestitură depus de miniştrii Guvernului Tudose, preşedintele României, Klaus Iohannis, a lansat un atac dur la adresa Guvernului și a Coaliției PSD-ALDE! "Fostul Guvern nu va rămâne în istorie pentru scurtimea mandatului, ci va rămâne pentru nefericita Ordonanţă 13 , iar Coaliţia prin fatpul că ţi-a demis prin moţiune de cenzură propriul Guvern", a spus Iohannis.

"Vă felicit pentru învestitură și vă doresc mult succes. Noi, românii și dumneavoastră, avem mare nevoie de un succes guvernamental. Au trecut abia șase luni de când ne-am întâlnit aici pentru a investi un Guvern PSD-ALDE după ce au fost câștigate alegerile de această coaliție. O formă scurtă care ar caracteriza aceste prime șase luni ar putea suna: ați băgat țara în criză pentru că nu ați știut să guvernați. Că este vina fostului prim-ministru care nu s-a pus singur acolo sau nu a știut să plece singur, nu este o analiză pe care s-o fac eu, este o analiză pe care ați făcut-o sau o s-o faceți în coaliție. Faptele rămân și dovada că această formulă scurtă de concluzia este adevărată este chiar moțiunea de cenzură prin care ați demis propriul Guvern. Și asta o noutate în spațiul democratic european. Fostul Guvern nu va rămâne în istorie pentru scurtimea mandatului, ci va rămâne pentru nefericita Ordonanță 13 , iar Coaliția prin faptul că și-a demis prin moțiune de cenzură propriul Guvern", a spus Klaus Iohannis după ceremonia de învestitură.

"Vine coaliţia cu noi taxe şi cu noi impozite. După ce am promulgat legea salarizării, acum veni cu taxa de solidaritate. Programul a fost schimbat în puncte sensibile. În şase luni schimbăm de la reduceri de taxe, la alte introduceri de taxe. De la creşteri de salarii, la taxă de solidaritate. Aceasta nu este predictibilitate fiscal bugetară. Un astfel de comportament guvernamental introduce dubii în mediul de afaceri. Nu ştim dacă va fi sustenabil, dar ştimaţi PSD-işti, ALD-işti, UDMR-işti vă rog să terminaţi cu această ţopăială fiscal-bugetară. Domnule premier, fiţi solidar cu Guvernul. Guvernaţi responsabil. Vă solicit să guvernaţi în aşa fel încât românii să ştie că conducerea apără statul de drept. Nu mai vreau sincope precum OUG 13. Domnule premier, stimaţi miniştri faceţi tot ce e necesar pentru a aarăta aliaţilor din NATO şi UE să le arătaţi că suntem o ţară serioasă", a mai afirmat Iohannis.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Aici a murit copilul vandut de tine si nevasta ta.
1
2
terminati cu topaiala fiscal bugetara, dati drumul la investitii in sali de sport inutile la sate, autostrazi care sa scufunda, peteceli de drumuri, inlocuit borduri, etc. firmele de casa asa zis private care traiesc din contracte grase cu statul mor de foame.
2
3
Gata,este deajuns,gasca de penali psd-isti a aratat ce poate!Daca nu-i facem sa plece ne vor scufunda mocirla si greu ne vom reveni.Opozitia de dreapta sa lase orgoliile deoparte si sa risipeasca gasca de penali ai lui dracnea ,pana nu va fi prea tarziu.
9
0
Ai vreo dovada, papagal nesimtit si prost ce esti?Sau doar iti place sa latri aiurea. Vezi ca vorbesti despre PRESEDINTELE ROMANIEI , mitocanule!
7
2
Super mesajul, pesedeii chiar l-au meritat..., cu toata duritatea transmisa.
14
0
prost esti ma ! daca iohannis nu dorea , NU IL ACCEPTA DIN PRIMA , IN CATEVA MINUTE ,FARA COMENTARII . GHEORGHE , S-A DESCHIS CANTINA , VIN-O SA LINGI O CIORBA , SARACULE !
12
0
A lasat PSD sa se darime singur prin propriile actiuni.Daca intervenea ,toata lumea ar fi spus ca este Gica contra.
10
3
Nu mai da vina pe altii; trebuia sa pui piciorul in prag si sa respecti conditiile de integritate pentru toti cei numiti si a acelui betivan din frunte lor. Huuuoo la toti.
1
9
Un papitoi care se da in stamba.Sa aduca copiii inapoi. Aia pe care ia vandut la canadieni.
4
14
Dle Johannis din ce in ce mai mult semanati cu tardatorul rege mihai.Degeaba ii criticati acum la investire ,trebuia sa nu mai numiti premier comunist securist,degeaba a-ti spus ca au dus romania in criza in cele 6 luni de guv comunista .Un ciban era mult mai BUN ,ciobanul proprietar stie sa administreze gospadaria chiar si tara, mult mai bine.Sunteti un fricos,va este friuca ca va suspenda.Trebuiedizolvare a parlamentului, nu numai ei sa va poata suspenda.Va rog sa demisionati nu sunteti bun de nimic.Toti presedinti car nu au avut copii au fost O CATASTROFA.Cititi despre BRANCOVEANU
4
15
Va felicit, d-le presedinte ! Discursul d-voastra este de inalta clasa , mult adevar !
18
6
Asadar,primul ministru,a luat la cunostinta ca dupa 6 luni sa gaseasca singur usa si sa plece.Ca grindeanu se ratacise in guvern dar nu voia sa plece nici ajutat
8
2

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218